Abdijsiroop

Abdijsiroop

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Abdijsiroop hoestmelange is de oplossing voor vastzittende- en kriebelhoest en geeft een aangename verlichting voor de keel . Om de droogte in de keel tegen te gaan is men vaak geneigd water te drinken om de keel te smeren, wat over het algemeen een kort maar niet toereikend effect geeft. Deze hoestmelange is gemaakt op 100% kruidenbasis en door kinderen en volwassenen te gebruiken. Meer info

Laagste prijs
€ 5,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Abdijsiroop?


Abdijsiroop hoestmelange is de oplossing voor vastzittende- en kriebelhoest en geeft een aangename verlichting voor de keel . Om de droogte in de keel tegen te gaan is men vaak geneigd water te drinken om de keel te smeren, wat over het algemeen een kort maar niet toereikend effect geeft. Deze hoestmelange is gemaakt op 100% kruidenbasis en door kinderen en volwassenen te gebruiken. De Abdijsiroop is zeer goed van smaak en daarom ook gemakkelijk om aan kinderen toe te dienen. Abdijsiroop helpt u snel en aangenaam van uw klachten af. De werkzame stof is belladonnat droserat, dit is een aftreksel van de wolfskers. Het vermindert de aanmaak van slijm. Een ander ingrediënt is Droseratinctuur, een aftreksel van de zonnedauw. Dit is een vleesetende plant. Deze dempt de hoestprikkel. Er zit ook efedrine in, ook afkomstig van een plant. Het verwijdt de luchtwegen.
Dit medicijn is beschikbaar voor volwassenen en voor kinderen vanaf drie jaar. Abdijsiroop is zonder recept bij een samenwerkende apotheek bij Dokteronline.com verkrijgbaar.
 

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Deze siroop wordt voornamelijk gebruikt als u last heeft van een droge hoest of een kriebelhoest. Een droge hoest zorgt ervoor dat u moet hoesten, maar er is geen slijm om weg te hoesten. Het kan voelen of er een stuk zaagsel vastzit dat niet loskomt. U kunt ook last hebben van een droge keel of een zere keel. Het vele hoesten kan een irritatie van de keel- en luchtwegen veroorzaken waardoor u blijft hoesten. De oorzaak van een droge hoest zijn geïrriteerde slijmvliezen in de keel. Deze kunnen onder andere geïrriteerd raken door het inademen van droge en/of koude lucht (bijvoorbeeld door een airconditioning), roken, verkoudheid, griep, keelontsteking of langdurig praten of schreeuwen.
 
Kenmerken van een droge- kriebelhoest:


 • Een zeurend, kriebelend gevoel in de luchtwegen
 • Constante neiging tot hoesten zonder slijm
 • De borstkas voelt “schoon“ zonder een piepend en verstopt gevoel
 • De hoest klinkt “droog“
 • Door de hoest is het lastig om goed te slapenHoe gebruikt u Abdijsiroop?


Dit middel is enkel voor orale toepassing.
 

Dosering • Volwassenen: Als regel neemt men van Abdijsiroop 3 à 4 eetlepels per dag, waarvan de eerste lepel het liefst op de nuchtere maag. Vervolgens een eetlepel in de loop van de dag. De derde lepel 's avonds voor het naar bed gaan (ongeveer één of anderhalf uur na de laatste maaltijd) en de vierde 's nachts als het slapen belet wordt.
 • Kinderen van 6 tot 12 jaar: geeft men Abdijsiroop op dezelfde wijze als bij volwassenen, echter let wel: per dessertlepel of paplepel.
 • Kinderen van 3 tot 6 jaar: geeft men Abdijsiroop per theelepeltje. Schudden voor gebruik.Bijwerkingen


Er zijn geen bijwerkingen van dit middel bekend.
 

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Als u allergisch of overgevoelig bent voor één van de bestanddelen van Abdijsiroop, dan kunt u dit medicijn niet gebruiken. De aangegeven hoeveelheid niet overschrijden. Indien na enkele dagen geen verbetering intreedt of de klachten zich dikwijls herhalen, doet men er goed aan een arts te raadplegen. Niet langdurig gebruiken. Diabeten dienen er rekening mee te houden dat het middel 47 g suiker per 100 ml siroop bevat.
 

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Abdijsiroop kan voor zover bekend zonder gevaar voor de vrucht, overeenkomstig het voorschrift worden gebruikt. Het is niet bekend of de rijvaardigheid wordt beïnvloed door dit middel. Tevens is niet bekend of alcohol enige invloed heeft op de medisch werking van Abdijsiroop.
 

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Abdijsiroop

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven