Aciclovir

Aciclovir bestellen bij herpes infecties


Wanneer Aciclovir kopen bij een apotheek?


Aciclovir is een virus remmend geneesmiddel. Het wordt voorgeschreven bij infecties met het herpesvirus. Herpesinfecties kunnen aandoeningen veroorzaken als een koortslip, herpes genitalis (een seksueel overdraagbare aandoening) en gordelroos. Het herpesvirus is besmettelijk en niet te genezen: als het virus eenmaal in het lichaam aanwezig is, kan het later opnieuw actief worden en voor klachten zorgen. Symptomen van een herpesinfectie kunnen bestreden worden met Aciclovir.

Aciclovir: bij SOA, koortslip of gordelroos


Het herpesvirus kent een aantal varianten. De meest bekende vormen hiervan zijn:

  • koortslip (herpes simplex): een pijnlijke, jeukende zweer aan de buitenzijde van de lip;
  • Herpes genitalis: een seksueel overdraagbare aandoening die jeukende en/of pijnlijke blaasjes en zweertjes op de schaamlippen of penis veroorzaakt;
  • Gordelroos (herpes zoster): jeukende en/of pijnlijke plekken en (later) blaasjes, meestal op de huid van de romp.


Heeft u last van een herpesinfectie? Aciclovir bestellen bij een apotheek kan het genezingsproces versnellen.

Hoe werkt Aciclovir?


Aciclovir (werkzame stof: aciclovir) deactiveert het virus zodat klachten zoals pijn en jeuk sneller verdwijnen. U kunt bij met Dokteronline.com samenwerkende apotheken Aciclovir bestellen als tablet en als crème. De tabletten kunnen de symptomen van een herpesuitbraak van binnenuit bestrijden. De crème wordt lokaal op de huid aangebracht (meestal bij een koortslip). Een arts kan u adviseren welke vorm van Aciclovir het beste bij uw klachten past.

  • Let op: Herpes is zeer besmettelijk! Probeer de aangedane plekken daarom zo weinig mogelijk aan te raken en was regelmatig uw handen.


Het gebruik van Aciclovir


De tabletten Aciclovir worden meestal voorgeschreven als kuur. U moet deze kuur helemaal afmaken. Ook bij het gebruik van crème is het belangrijk dat u niet te vroeg stopt met het aanbrengen. De klachten kunnen anders terugkomen. Wilt u Aciclovir kopen? Lees dan voor gebruik goed de bijsluiter en volg de richtlijnen van een arts. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Aciclovir:

  • begin zo snel mogelijk met het gebruik van Aciclovir als u een herpesuitbraak voelt aankomen;
  • U kunt bij het gebruik van Aciclovir tabletten soms last krijgen van maagdarmklachten, hoofdpijn of duizeligheid.
  • Gebruik Aciclovir tabletten uitsluitend op advies van een arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Aciclovir kopen bij samenwerkende apotheken


Heeft u last van herpes genitalis of een koortslip? Dat gaat natuurlijk niemand iets aan. Aciclovir bestellen kan bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com gelukkig discreet en snel. Geen lastige vragen of lange wachtrijen in een volle apotheek. Wacht niet te lang met het behandelen van herpesklachten. Bestel Aciclovir vandaag nog bij een samenwerkende apotheek, dan heeft u het geneesmiddel al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.