Aciclovir

Aciclovir zonder recept, mag dat?


Wist u dat u het antivirale medicijn Aciclovir zonder recept van uw huisarts kunt bestellen? Via de met Dokteronline.com samenwerkende artsen en apotheken gaat dit snel en veilig via het online arts consult. Deze procedure gaat als volgt:


  • Ga naar de bestelpagina van Aciclovir en kies de gewenste variant;
  • Vul uw gegevens in;
  • Vul de persoonlijke medische vragenlijst in (online consult);
  • Controleer uw bestelling en betaal uw medicijnen online.


De veronderstelling kan bestaan dat u nu Aciclovir receptvrij bestelt: u krijgt geen recept van je eigen huisarts. Echter, u bestelt wel degelijk met recept. Er wordt tijdens het online consult een online recept voor u verzorgd door een van de samenwerkende artsen. Mits deze arts akkoord gaat met uw bestelling bij de apotheek uiteraard.

Is Aciclovir receptvrij verkrijgbaar?


Aciclovir is receptplichtig. U heeft dus altijd een recept nodig van een gediplomeerd arts. Dat hoeft niet uw eigen huisarts te zijn. De artsen die samenwerken met Dokteronline.com mogen dit recept ook verzorgen. Dat gebeurt na een online consult: het beoordelen van uw gezondheidssituatie op basis van het medische formulier dat u heeft ingevuld. Gaat de samenwerkende arts akkoord met uw bestelling, dan berekent hij of zij de dosering en wordt een online recept doorgestuurd naar een van de samenwerkende apotheken. Binnen enkele werkdagen kunt u uw medicijnen thuis verwachten. Uiteraard krijgt u een bevestigingsemail. Hierin staat ook de naam en het registratienummer van de arts die uw aanvraag heeft behandeld en het recept heeft verzorgd.

Wanneer Aciclovir kopen?


U kunt Aciclovir zonder recept van een huisarts bestellen als u last heeft van het herpesvirus. Dit virus veroorzaakt onder andere een koortslip, de soa herpes genitalis en gordelroos. Het herpesvirus blijft altijd sluimeren in het lichaam. Aciclovir geneest het virus dus niet, maar bestrijdt wel de klachten als het virus weer oplaait. Hoe eerder u begint met het innemen van Aciclovir, hoe beter. Het virus kan dan snel weer de kop worden ingedrukt. Heeft u eerder last gehad van het herpesvirus, zorg er dan voor dat u Aciclovir thuis op voorraad heeft. U kunt dan meteen actie ondernemen als de eerste klachten zich voordoen.

Aciclovir receptvrij, maar met informatie


Wie Aciclovir zonder recept van de huisarts bestelt, hoeft niet bang te zijn voor onduidelijkheden of misverstanden. Als u Aciclovir bestelt via de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken wordt u grondig geïnformeerd over het gebruik van dit medicijn. De bijsluiter kunt u online alvast downloaden via de bestelpagina. Lees deze goed door voordat u het medicijn gaat innemen. Ook de producttekst en diverse aanvullende informatie dossiers kunt u op de bestelpagina vinden. De voorgeschreven dosering vindt u op de verpakking. Houdt u altijd aan de dosering die is voorgeschreven door een arts. Heeft u nog vragen over het bestellen van het medicijn? U kunt altijd even contact opnemen met de Klantenservice.

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

 

Gerelateerde artikelen