Aftaclear

Aftaclear

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Aftaclear van het mondverzorgingsmerk GUM is speciaal ontwikkeld om wondjes in de mond, zoals aften, sneller te laten genezen. Het assortiment bestaat uit een mondspoelmiddel, gel en spray die de pijn verzachten en de kans op uitbreiding van de infectie minimaliseren. Meer info

Laagste prijs
€ 9,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Aftaclear?


Aftaclear van het mondverzorgingsmerk GUM is speciaal ontwikkeld om wondjes in de mond, zoals aften, sneller te laten genezen. Het assortiment bestaat uit een mondspoelmiddel, gel en spray die de pijn verzachten en de kans op uitbreiding van de infectie minimaliseren. De werkzame stof in Aftaclear is hyaluronzuur, een middel dat het genezingsproces in de mondholte stimuleert. Het toegevoegde polycarbophil zorgt ervoor dat Aftaclear zich goed hecht aan het mondslijmvlies.

Waar wordt het product voor gebruikt?


U kunt Aftaclear gebruiken bij wondjes en zweertjes op de binnenkant van de wang of lip, op het gehemelte of op de tong. Mondwondjes ontstaan bijvoorbeeld door een slecht passende prothese of uitstekende onderdelen van een beugel. Aften zijn vaak het gevolg van een virus of een beschadiging van het mondslijmvlies. Aften en mondwondjes veroorzaken pijn, vooral bij het eten of drinken. Aftaclear vormt een laagje over het zweertje of wondje en voorkomt op die manier dat er een pijnprikkel ontstaat. De werkzame stof zorgt er vervolgens voor dat het mondslijmvlies sneller geneest.

Hoe gebruikt u Aftaclear?


Aftaclear is verkrijgbaar in de volgende varianten:


  • Aftaclear mondspoelmiddel, geschikt voor de behandeling van meerdere wondjes in de mondholte. Gebruik: spoel de mond drie- tot viermaal daags met 10 ml vloeistof gedurende 1 minuut. Slik de vloeistof niet door.
  • Aftaclear gel, ideaal voor de behandeling van een of enkele wondjes. Gebruik: breng drie- tot viermaal daags 1 tot 2 druppels op het wondje aan met de applicator. Vermijd contact tussen de applicator en de wond, en raak het wondje gedurende 2 minuten niet aan. Eet en drink niets gedurende 1 uur na het aanbrengen van de gel.
  • Aftaclear Junior, gel met een prettige kauwgomsmaak, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Bevat geen kleurstof of conserveermiddel.
  • Aftaclear Mondspray, zeer eenvoudig te gebruiken. Gebruik: richt de spray op de wond en spuit een tot drie verstuivingen op de aangedane plek.Lees voor gebruik de aanwijzingen in de bijsluiter of op de verpakking.

Bijwerkingen


De producten van Aftaclear worden doorgaans probleemloos verdragen. Ervaart u toch bijwerkingen, overleg dan met de (tand)arts over het gebruik van Aftaclear.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Aftaclear niet als u overgevoelig bent voor hyaluronzuur, polycarbophil of een van de gebruikte hulpstoffen. Een overzicht van de ingrediënten kunt u vinden op de verpakking of in de bijsluiter.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Er gelden geen waarschuwingen wat betreft zwangerschap, rijvaardigheid en alcoholgebruik.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Aftaclear

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven