Aldara

Aldara kopen bij apotheek


Last van genitale wratten? Met Aldara bent u daar snel vanaf. U kunt Aldara kopen bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Dat gaat in vijf eenvoudige stappen:

  • Kies Aldara via de productpagina en start het arts consult;
  • Vul uw gegevens in (of aan, als u al eerder besteld heeft);
  • Vul de medische vragenlijst in (arts consult);
  • Controleer uw bestelling;
  • Betaal uw medicijnen.


U kunt Aldara bestellen bij de apotheek, ook als u geen recept heeft van uw huisarts: het recept wordt tijdens het online arts consult uitgeschreven door een van de samenwerkende artsen. Dit online recept wordt naar de samenwerkende apotheek gestuurd. Binnen enkele dagen heeft u uw bestelling in huis.

Waarom Aldara bestellen?


Genitale wratten bevinden zich in op de geslachtsorganen en in of rond de anus. Het zijn kleine, bloemkoolachtige knobbeltjes met een roze tot grijswitte kleur. Aldara is een crème die de groei van bepaalde huidcellen remt en de lichaamseigen afweer tegen het humaan papillomavirus (de veroorzaker van genitale wratten) versterkt. Het medicijn zorgt er op die manier voor dat de genitale wratten sneller verdwijnen. Genitale wratten kunnen worden overgedragen via seksueel contact. Het is dus een besmettelijke soa. Zorg ervoor dat u een condoom gebruikt om te voorkomen dat u het virus overdraagt of oploopt.

Waar kan ik Aldara kopen?


Aldara is een receptplichtig geneesmiddel. Het is op recept verkrijgbaar bij iedere apotheek. Wilt u Aldara online bestellen, doe dat dan via een website waar ze de receptplicht volgen. Dat betekent dat er een online consult moet worden aangeboden, waarbij een arts kijkt naar uw gezondheid. Koop geen Aldara online die zich hier niet aan houden: het is niet veilig.

Voor wie is Aldara geschikt?


Aldara wordt voorgeschreven aan patiënten die last hebben van genitale wratten. Het middel zorgt dat de wratten verdwijnen en u geen last meer heeft van de symptomen. Aldara is niet in alle gevallen een geschikt medicijn. Gebruik Aldara bijvoorbeeld niet voor de behandeling van normale wratten (zoals die op de handen of voeten). Daarvoor zijn andere geneesmiddelen verkrijgbaar. Bent u overgevoelig voor de werkzame stof in Aldara (imiquimod), dan kunt u de crème beter niet gebruiken. Bent u in verwachting of geeft u borstvoeding, overleg dan met een arts of u Aldara veilig kunt gebruiken. Gaat u online Aldara bestellen bij de apotheek, lees dan eerst even de bijsluiter. Hierin staat meer informatie over het gebruik van dit geneesmiddel. De bijsluiter van Aldara kunt u vinden op de productpagina.

Is online Aldara kopen veilig?


Online Aldara bestellen bij de samenwerkende apotheken van Dokteronline.com is veilig en gemakkelijk. Dat komt omdat receptplichtige medicijnen nooit worden verstrekt zonder dat een arts zorgvuldig uw gezondheid heeft beoordeeld. De artsen die samenwerken met Dokteronline.com zijn allemaal gekwalificeerd en zeer ervaren. Op de pagina Medici leest u hoe de artsen en apothekers omgaan met uw bestelling. Ook qua betaling en het verstrekken van gegevens bent u hier in goede handen. Afrekenen gaat via een beveiligde betaalomgeving en uw persoonlijke gegevens worden nooit aan anderen doorgegeven.

Discreet Aldara bestellen bij de apotheek


Genitale wratten kunnen erg vervelend zijn en je wilt er zo snel mogelijk vanaf zijn. Online Aldara kopen bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken verloopt zeer discreet. Het bestelproces gaat volledig digitaal. U hoeft dus niet naar het spreekuur van uw huisarts of naar uw eigen apotheek. Uw medicijnen worden in een neutrale verpakking opgestuurd, zodat niemand ziet wat u besteld heeft. Dat is wel zo fijn.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.