Aldara

Aldara zonder recept, is dat verkrijgbaar?


Aldara is een crème die genitale wratten snel vermindert. Genitale wratten zijn gênant en vervelend. Veel mensen gaan er liever niet mee naar de huisarts, omdat ze zich schamen voor deze soa. Maar niet naar de huisarts gaan, betekent ook: geen recept, en dus geen medicijn. Gelukkig is er een andere oplossing: via de samenwerkende apotheken van Dokteronline.com kunt u Aldara zonder recept van uw eigen huisarts kopen. Het recept wordt namelijk uitgeschreven door een van de samenwerkende artsen met wie u in contact komt tijdens het online arts consult.

Is Aldara receptvrij verkrijgbaar?


Dat u Aldara zonder recept van uw arts kunt bestellen, wil niet zeggen dat Aldara receptvrij verkrijgbaar is. U heeft voor dit medicijn weldegelijk een recept nodig. Via Dokteronline.com verzorgt een ervaren, onafhankelijke arts het online recept. Het bestelproces van Aldara werkt als volgt:

  • Ga naar de bestelpagina van Aldara en start het arts consult;
  • Vul uw gegevens in, of vul deze aan als u al een account heeft;
  • Klik door naar het arts consult. U krijgt nu een medische vragenlijst te zien die u online kunt invullen en verzenden;
  • Een van de samenwerkende artsen controleert uw ingevulde formulier en besluit aan de hand daarvan of u Aldara mag gebruiken;
  • Bij goedkeuring schrijft de arts die uw aanvraag behandelt, een online recept uit dat wordt doorgestuurd naar een van de samenwerkende apotheken;
  • U ontvangt uw medicijnen binnen enkele werkdagen.


Veilig en discreet


Aldara bestellen bij de apotheek via Dokteronline.com is veilig en verantwoord, omdat uw gezondheid eerst zorgvuldig in kaart wordt gebracht door de samenwerkende arts die uw aanvraag behandelt. Twijfelt deze arts of u het geneesmiddel zonder bezwaar kunt gebruiken, dan neemt hij op een discrete manier contact met u op om aanvullende vragen te stellen. Is de arts daarna nog altijd niet overtuigd, dan wordt uw bestelling niet geaccepteerd. Dat is in uw belang, want uw gezondheid is het allerbelangrijkste. Uiteraard ontvangt u de medicatie in een neutrale verpakking, zodat niemand ziet wat er bij u wordt afgeleverd. Aldara receptvrij (met online recept) bestellen bij de apotheek via het online arts consult verloopt dus veilig en zeer discreet.

Aldara receptvrij bestellen kan niet, alleen met online recept


Aldara online bestellen bij de apotheek kan alleen met online consult waarbij een geregistreerde arts uw gezondheid controleert en een recept uitschrijft. Het is belangrijk om u dit te realiseren, want niet alle internetsites houden zich aan deze regels. Kunt u toch ergens Aldara zonder recept van een arts kopen, dan gaat het meestal om illegale medicijnen: geneesmiddelen die niet door officiële instanties gecontroleerd zijn en vaak besmet zijn met vervuilde grondstoffen. Deze medicijnen zijn slecht voor uw gezondheid. Koop dus nooit Aldara receptvrij, om te voorkomen dat u te maken krijgt met nepmedicijnen. Meer informatie over nepmedicijnen vindt u op het Dokteronline.com gezondheidsblog.

Meer informatie


Lees hier meer over de soa genitale wratten. Voor meer informatie over het medicijn Aldara verwijzen we u graag naar de bijsluiter. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Lees de pagina Hoe het werkt?
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.