Alli Orlistat

Aanwijzingen voor het gebruik


Wanneer u Alli voor het eerst gaat gebruiken, volgen hier een aantal tips bij het gebruik. Door deze aanwijzingen op te volgen zal de kans op succes (gewicht verliezen) het grootst zijn en de kans op bijwerkingen een stuk kleiner.

Aanwijzingen voor het gebruik:


Neem drie maal per dag een tablet in, vlak voor, tijdens of na de maaltijd. Als u een maaltijd overslaat of een maaltijd neemt die geen vet bevat hoeft u geen tablet Alli in te nemen.
Neem nooit meer dan drie tabletten per dag in.
Eet maaltijden met een laag vetgehalte om bijwerkingen te voorkomen.
U mag Alli maximaal zes maanden achtereen gebruiken. Als u geen effect merkt binnen 12 weken, moet u mogelijk stoppen met het gebruik van Alli. Neem dan contact op met uw arts.

Aanwijzingen voor het afvallen:


Kies vooraf een begindatum waarop u start met het gebruik van Alli. Voor deze datum moet u beginnen met bewegen en met een dieet met minder vet en calorieën. Zo kan het lichaam alvast aan het nieuwe dieet wennen. Houd in een dagboek bij wat u precies eet gedurende de dag.

Bepaal hoeveel u wilt afvallen. Stel vooraf uw streefgewicht van, zodat u hier naartoe kunt werken. Een realistisch streven is een gewichtsafname van 5 tot 10 procent van uw huidige lichaamsgewicht (dit is bij normaal overgewicht). Het beste is om gestaag af te vallen, met zo’n halve kilo per week. Als u te snel afvalt, ligt het beruchte jojo effect op de loer.

Bepaal streefwaarden voor calorieën en vet die u dagelijks inneemt. Lees hier meer informatie over deze streefwaarden.

Overige aanwijzingen:


Afslanken en slank blijven is een langdurig proces en draait niet om kortdurende veranderingen, maar om levensgewoontes. Om op korte en lange termijn succesvol af te vallen en slank te blijven, zult u een gezond voedings- en bewegingspatroon moeten opvatten.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.