Alpecin

Alpecin

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De producten van Alpecin gaan haaruitval en mannelijke kaalheid tegen. Het werkzame complex bevat onder andere cafeïne, zink en niacine: stoffen die de productiviteit van de haarwortels verhogen. Meer info

Laagste prijs
€ 6,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Alpecin?


De producten van Alpecin gaan haaruitval en mannelijke kaalheid tegen. Het werkzame complex bevat onder andere cafeïne, zink en niacine: stoffen die de productiviteit van de haarwortels verhogen. Hierdoor groeit het haar sneller en wordt haaruitval voorkomen. Alpecin is in diverse varianten verkrijgbaar zonder recept.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Alpecin is speciaal ontwikkeld voor mannen die lijden aan (vroegtijdig) haarverlies. Deze erfelijke aandoening wordt veroorzaakt door het hormoon dihydrotestosteron (DHT), een stof die is afgeleid van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Bij sommige mannen reageren de haarzakjes overgevoelig op het DHT-hormoon, waardoor ze langzaam maar zeker verschrompelen. Het gevolg: haaruitval en kale plekken. Alpecin beschermt de haarzakjes tegen het DHT-hormoon. Hierdoor blijft mannelijke kaalheid uit en wordt het haar steviger en voller.

Hoe gebruikt u Alpecin?


Alpecin is onder andere verkrijgbaar als Cafeïne-shampoo, dubbel effect-shampoo en liquid (lotion). De dubbel effect-shampoo is bedoeld voor mannen die naast haaruitval ook last hebben van roos. Het gebruik van de Alpecin producten is heel gemakkelijk. De shampoo kunt u dagelijks gebruiken. Laat het schuim twee tot vijf minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. De lotion brengt u na het wassen aan op het handdoekdroge haar. Masseer de vloeistof in de hoofdhuid. Spoel de lotion niet uit. U het haar na het aanbrengen van de lotion kammen en stylen zoals gebruikelijk. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om tijdig te beginnen met het gebruik van Alpecin. Blijf de producten gebruiken om te voorkomen dat de haarzakjes weer krimpen en de haaruitval opnieuw begint.

Dosering


De gebruikelijke aanbevolen dosering van Alpecin is als volgt:


  • Volwassen mannen: dagelijks het haar wassen met een normale hoeveelheid shampoo. Daarna eenmaal daags een kleine hoeveelheid lotion aanbrengen op de hoofdhuid.De producten van Alpecin zijn niet bedoeld voor gebruik bij vrouwen en kinderen.

Bijwerkingen


In principe worden de producten van Alpecin zonder problemen verdragen. De werkzame stoffen in Alpecin shampoo kunnen een gevoelige hoofdhuid soms irriteren. U kunt dan last krijgen van jeuk of rode plekken op de hoofdhuid. Laat de shampoo minder lang intrekken als u last krijgt van deze klachten. Raadpleeg de arts als u aanhoudend last heeft van bijwerkingen.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Alpecin is niet voor iedereen een geschikt product. Gebruik de shampoos en lotion niet als u:


  • Overgevoelig bent voor cafeïne, zink, niacine of een van de overige bestanddelen.Overleg met de arts over het gebruik van Alpecin als u last heeft van een aandoening aan de hoofdhuid, als u lijdt aan andere gezondheidsklachten of als u medicijnen gebruikt.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Alpecin is niet bedoeld voor vrouwen. Wilt u de producten van Alpecin toch gebruiken, overleg dan met de arts of dit bezwaarlijk is tijdens een zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Alpecin

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven