Amoxicilline

Amoxicilline ervaringen


Amoxicilline is een bacteriedodend middel, oftewel een antibioticum. Artsen schrijven deze antibioticakuur voor bij verschillende bacteriële infecties. In dit informatiedossier vertellen we meer over het gebruik van dit geneesmiddel en leest u alles over de Amoxicilline ervaringen van onze bezoekers.

Amoxicilline gebruikerservaringen


Wij krijgen regelmatig reacties van onze bezoekers waarin ze vertellen hoe een geneesmiddel is bevallen. Hier leest u een voorbeeld van zo'n review:

Frederik:
Amoxicilline werkt tegen veel bacteriële infecties. Ik heb nauwelijks last gehad van bijwerkingen, wat het een fijn medicijn maakt ten opzichte van andere medicijnen. Er zijn ook veel sites die genoeg info erover geven buiten de bijsluiter zoals Wikipedia en amoxicilline.info. Ook via de doktersdienst van Dokteronline.com is er voor mij voldoende info geweest. Een nadeel is wel dat ik las dat een amoxicilline-allergie relatief vaak voorkomt. 1 van de weinige nadelen!

Heeft u zelf Amoxicilline ervaringen die u op onze site wilt delen? Schrijf een review! Op de Amoxicilline productpagina staat een online reviewformulier waarop u uw reactie kwijt kunt. We zien uw bijdrage graag tegemoet.

Hoe werkt Amoxicilline


Amoxicilline behoort tot de penicilline-antibiotica. De werkzame stof (amoxicilline) wordt in het bloed opgenomen en bereikt op die manier alle weefsels in het lichaam. Het geneesmiddel zorgt er vervolgens voor dat de bacteriën zich niet langer kunnen vermenigvuldigen. Amoxicilline is een zogenaamd breedspectrum antibioticum. Dat betekent dat het middel veel verschillende soorten bacteriën kan doden. Bezoekers kregen Amoxicilline onder meer voorgeschreven bij blaasontsteking, luchtweginfecties, chlamydia, de ziekte van Lyme en huidinfecties. De meeste gebruikers waren zeer tevreden over de snelle werking van dit product.

Amoxicilline ervaringen: bijwerkingen


Een antibioticakuur kan bijwerkingen veroorzaken. Bij het gebruik van Amoxicilline zijn de bijwerkingen over het algemeen mild van aard. Sommige gebruikers hadden last van maagdarmklachten, zoals buikpijn of diarree. Ook een schimmelinfectie in de mond of vagina werd soms gemeld. Een enkeling kreeg last van een onschuldige jeukende huiduitslag. Omdat dit verschijnsel kan wijzen op een allergie, is het wel verstandig om een arts te raadplegen als u hier last van krijgt. Meer informatie over de bijwerkingen vindt u in de bijsluiter.

Amoxicilline online bestellen bij een apotheek


Een bacteriële infectie veroorzaakt ontstekingen die gepaard gaan met klachten als koorts, pijn en een algeheel ziek gevoel. Een ontsteking gaat meestal niet vanzelf over. Amoxicilline is een van de meest voorgeschreven antibioticakuren en heeft al veel mensen van hun klachten verlost. Wilt u dit geneesmiddel zelf een keer proberen, dan kunt u online een kuur bestellen via een online arts consult bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek.

Veilig bestellen bij een apotheek zonder recept van uw eigen huisarts


Bezoekers met Amoxicilline ervaringen weten dat dit geneesmiddel receptplichtig is. Apotheken die samenwerken met Dokteronline.com verstrekken dit medicijn daarom uitsluitend na een online consult met een arts die tevens met Dokteronline.com samenwerkt. Dat houdt in dat deze arts een recept voor u uitschrijft nadat hij uw medische gegevens heeft gecontroleerd. U heeft dus geen recept van uw eigen huisarts nodig. Het recept wordt vervolgens aan een samenwerkende apotheek doorgegeven. Online medicijnen bestellen bij een apotheek is zo altijd veilig. Zij leveren alleen de officiële medicijnen en zorgen ervoor dat uw bestelling snel en discreet wordt verwerkt. Uiteraard verloopt de online betaling via beveiligde betaalmethodes.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.