Amoxicilline

Amoxicilline bestellen bij bacteriële infecties


Wanneer Amoxicilline kopen bij een apotheek?


Amoxicilline is een antibioticum dat wordt gebruikt om verschillende soorten bacteriële infecties te bestrijden. De werkzame stof amoxicilline valt onder de groep penicilline-antibiotica: geneesmiddelen die vele soorten bacteriën doden. Doordat het medicijn een breedspectrumwerking heeft, kan het worden ingezet bij diverse aandoeningen. Amoxicilline is bij de apotheken die met Dokteronline.com samenwerken standaard in het assortiment te vinden.

Snel weer beter met Amoxicilline


Amoxicilline is een krachtig geneesmiddel. Het wordt door artsen als antibioticakuur voorgeschreven bij verschillende soorten infecties met bacteriën, waaronder:

  • Maag- of darmzweren;
  • Urineweginfecties zoals blaasontsteking;
  • Longontsteking, bijholteontsteking, bronchitis of andere luchtweginfecties;
  • Ziekte van Lyme.


Bij deze aandoeningen kunt u zich behoorlijk ziek voelen. Vaak heeft u last van koorts, pijn en een lamlendig gevoel. Amoxicilline bestellen helpt. Het geneesmiddel werkt snel: de meeste ziekteverschijnselen verminderen aanzienlijk binnen een paar dagen na aanvang van de kuur.

Hoe werkt een Amoxicilline antibioticakuur?


Een antibioticakuur (ook wel penicillinekuur genoemd) is vaak de enige oplossing bij bacteriële infecties. Amoxicilline is bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Amoxicilline capsules à 250 mg;
  • Amoxicilline capsules à 500 mg.


De werkzame stof in Amoxicilline verspreidt zich via het bloed en de urine naar de weefsels die ontstoken zijn. Het geneesmiddel beschadigt vervolgens de celwand van de bacterie, waardoor deze wordt gedood. Zo wordt de infectie bestreden en nemen de bijbehorende symptomen af. Amoxicilline kopen is de snelste manier om te herstellen van een bacteriële infectie.

Het gebruik van Amoxicilline


Amoxicilline is een antibioticakuur die altijd helemaal moet worden afgemaakt. Als u te vroeg stopt met de kuur, kan de infectie terugkomen. Wilt u Amoxicilline bestellen een samenwerkende apotheek? Lees dan voor gebruik de bijsluiter aandachtig. Het is ook altijd belangrijk om de aanwijzingen van een arts op te volgen. Op die manier werkt het medicijn optimaal. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Amoxicilline:

  • De capsules Amoxicilline moeten in hun geheel worden doorgeslikt.
  • Amoxicilline wordt over het algemeen goed verdragen, maar kan soms bijwerkingen geven als maagdarmklachten, hoofdpijn en huiduitslag;
  • Amoxicilline kan bij een normale dosering in principe gebruikt worden tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Breng een arts wel altijd op de hoogte als u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Amoxicilline kopen bij samenwerkende apotheken


Heeft u klachten die worden veroorzaakt door een infectie met een bacterie? Dan kunt u online Amoxicilline kopen bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek. Een arts waarmee wij samenwerken controleert de bestelling, waarna het medicijn direct door de apotheek klaar wordt gemaakt voor verzending. Uw gezondheid heeft de hoogste prioriteit. Daarom wordt zeer zorgvuldig en discreet te werk gegaan.

Bij bacteriële infecties is het raadzaam om zo snel mogelijk met een antibioticakuur te starten. Bestel Amoxicilline daarom vandaag nog bij een samenwerkende apotheek, dan heeft u het medicijn binnen enkele werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.