Andropatch

Andropatch

Andropatch zijn pleisters die het testosterongehalte verhogen tot het normale niveau. Testosteron is het mannelijke geslachtshormoon en wordt geproduceerd in de zaadballen. Het hormoon zorgt voor de secundaire geslachtskenmerken als baardgroei, meer spieren en een zwaardere stem. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is Andropatch?


Andropatch zijn pleisters die het testosterongehalte verhogen tot het normale niveau. Testosteron is het mannelijke geslachtshormoon en wordt geproduceerd in de zaadballen. Het hormoon zorgt voor de secundaire geslachtskenmerken als baardgroei, meer spieren en een zwaardere stem. Daarnaast heeft testosteron invloed op het seksueel gedrag en voortplantingsvermogen. Mannen kunnen last hebben van een tekort aan testosteron, doordat de zaadballen onvoldoende of helemaal niet meer functioneren. Andropatch vult de hoeveelheid testosteron in het lichaam aan.

Werking Andropatch


Door het plakken van de Andropatch pleister op de huid, wordt testosteron via de huid in het lichaam opgenomen. Hierdoor komt de testosteronspiegel weer in balans. Ouderdomsverschijnselen nemen af. U voelt zich fitter, energieker, sterker en het heeft een positief effect op het geheugen. Andropatch zorgt daarnaast voor betere seksuele prestaties en het meer zin hebben in seks.

Bijwerkingen Andropatch


Het is mogelijk dat Andropatch bijwerkingen geeft. U kunt last krijgen van hoofdpijn, huidirritatie, jeuk en maag of darmklachten. Lees voor gebruik en een compleet overzicht van bijwerkingen de Andropatch bijsluiter.

Let op:
Andropatch is niet meer verkrijgbaar via de apotheek. Via de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken zijn wel verkrijgbaar de Testopatch testosteron pleisters aan.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Andropatch

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven