De pleisterpil

De pleisterpil

De pleisterpil is te vergelijken met de combinatiepil en wordt gebruikt als anticonceptiemiddel. De anticonceptiepleister bevat de hormonen ethinylestradiol en norelgestromin. De hormonen worden via de pleister geleidelijk door de huid in het bloed opgenomen.

U plaatst wekelijks een pleister, gedurende 3 weken achter elkaar. Daarna volgt een stopweek, waarin u geen pleister plakt. Na de stopweek begint u opnieuw. De pleister dient op dezelfde dag in de week te worden verwijderd als waarop deze is aangebracht. Deze is waterbestendig, dus douchen, zwemmen en saunabezoek hebben geen invloed op de werking van de pleisterpil.

Het voordeel van een anticonceptiepleister is dat u niet dagelijks een pil hoeft in te nemen. Vrouwen die de pil regelmatig vergeten, hebben daardoor voordeel bij het gebruik van de pleisterpil. Bovendien worden de hormonen geleidelijk afgegeven aan het lichaam, wat de kans op bijwerkingen vermindert. In tegenstelling tot de anticonceptiepil blijft de anticonceptiepleister betrouwbaar bij overgeven en diarree.

U kunt de pleisterpil veilig en eenvoudig online bij de apotheken die met Dokteronline.com samenwerken bestellen. Met snelle levering van een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek, zonder verzendkosten en de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Dokteronline.com biedt dus de mogelijkheid medicijnen online bij een apotheek te bestellen.

Toon meer

Apotheekproduct(en) in deze categorie