Anticonceptiering (vaginale ring)

Anticonceptiering (vaginale ring)

De anticonceptiering bevat de hormonen ethinylestradiol en etonogestrel. Deze hormonen worden via de vaginawand opgenomen in het bloed. Het is een ideale oplossing voor vrouwen die moeite hebben met het dagelijks innemen van de pil. De anticonceptiering brengt u 1 x per 4 weken in de vagina en vervolgens bent u beschermd tegen zwangerschap. Na 3 weken verwijdert u de ring en ontstaat er een onttrekkingbloeding. Na de stopweek brengt u weer een nieuwe ring in.

De hoeveelheid hormonen in de anticonceptiering ligt lager dan bij de anticonceptiepil, maar dit heeft geen invloed op de betrouwbaarheid.

Bij iedere verpakking ontvangt u een sticker (voor uw agenda/kalender) waarmee u herinnert wordt om de ring te verwijderen. Ook kunt u zich (gratis) inschrijven voor een sms en/of mailservice.

Bestel uw anticonceptiering eenvoudig en discreet online bij de apotheken die met Dokteronline.com samenwerken.

De met Dokteronline.com samenwerkende apotheken bieden de volgende medicijnen aan.
De pleisterpil is te vergelijken met de combinatiepil en wordt gebruikt als anticonceptiemiddel. De anticonceptiepleister bevat de hormonen ethinylestradiol en norelgestromin. De hormonen worden via de pleister geleidelijk door de huid in het bloed opgenomen.

U plaatst wekelijks een pleister, gedurende 3 weken achter elkaar. Daarna volgt een stopweek, waarin u geen pleister plakt. Na de stopweek begint u opnieuw. De pleister dient op dezelfde dag in de week te worden verwijderd als waarop deze is aangebracht. Deze is waterbestendig, dus douchen, zwemmen en saunabezoek hebben geen invloed op de werking van de pleisterpil.

Het voordeel van een anticonceptiepleister is dat u niet dagelijks een pil hoeft in te nemen. Vrouwen die de pil regelmatig vergeten, hebben daardoor voordeel bij het gebruik van de pleisterpil. Bovendien worden de hormonen geleidelijk afgegeven aan het lichaam, wat de kans op bijwerkingen vermindert. In tegenstelling tot de anticonceptiepil blijft de anticonceptiepleister betrouwbaar bij overgeven en diarree.

U kunt de pleisterpil veilig en eenvoudig online bij de apotheken die met Dokteronline.com samenwerken bestellen. Met snelle levering van een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek, zonder verzendkosten en de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Dokteronline.com biedt dus de mogelijkheid medicijnen online bij een samenwerkende apotheek te bestellen.

Toon meer

Apotheekproduct(en) in deze categorie