Eucerin Huidverzorging


Vooral mensen met een droge of gevoelige huid hebben veel baat bij het gebruik van Eucerin huidverzorgingsproducten. Met meer dan 100 jaar ervaring en een hechte samenwerking met dermatologen zorgt Eucerin voor de meest effectieve en milde verzorging.

Eucerin Droge Huid is een compleet verzorgingsprogramma voor de droge tot extreem droge huid. Het bevat Ureum en Lactaat, actieve en huideigen ingrediënten. Dit zijn natuurlijke vochtvasthouders die het waterbindend vermogen van de huid kunnen verbeteren en de barrièrefunctie van de huid stabiliseren. Ureum werkt vochtvasthoudend en ondersteunt in hoge concentraties de afschilfering van de huid daarbij werkt Ureum jeukstillend. (kijk hier voor dit product)

Eucerin Gevoelige Huid (klik hier) is speciaal ontwikkeld om het evenwicht van de gestreste of gevoelige huid te herstellen en de huid weer gezond te maken. Het lichaam heeft van nature een zure pH waarde (5,3-5,5). Door de zure pH waarde wordt de aanwezigheid van bacteriën op de huid vermindert. Producten van Eucerin kunnen de pH waarde herstellen en stabiliseren indien deze verstoort is. De producten bevatten namelijk het unieke pH5 EnzymeProtection.
De pH5 EnzymeProtection bestaat uit:

  • Dexpanthenol welke de huid regenereert;
  • pH5 Citraatbuffer die de natuurlijke zuurgraad van de huid (pH-waarde 5,5) versterkt;
  • Glycerine die de huid hydrateert.

De huideigen Enzymen worden door de combinatie van bovenstaande geactiveerd. De huid voelt soepel en zacht aan doordat de enzymen de beschermingsbarrière versterken en het hydratatie evenwicht van de huid reguleren.

Eucerin Gevoelige Gezichtshuid heeft een effectieve oplossing voor elke type gevoelige gezichtshuid. De producten zijn parfumvrij en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, snel reagerende gezichtshuid.

Eucerin Anti-Redness is bestemd voor de eerst gevoelige, rode huid en huid met couperose
of rosacea. Rosacea herken je door een ruwe, vurig rode huid of vlekken op het gezicht, soms gecombineerd met puistjes en bultjes. Couperose zijn ontelbaar veel kleine haarvaatjes op je wangen, die niet meer vanzelf verdwijnen. Ze geven een rode kleur en zijn zichtbaar op wangen en neus. Zowel Rosacea als Couperose ontstaan spontaan. Zowel aanleg als gevoeligheid voor prikkels als zon, pittig eten, alcohol en cafeïne spelen een rol bij het ontstaan van deze huidaandoeningen.

Speciaal voor de onzuivere huid zijn de olie-vrije producten van Eucerin Onzuivere huid ontwikkeld. De producten zijn zeer geschikt om eerste onzuiverheden te voorkomen, maar kunnen ook effectief een hardnekkige acne aanpakken en dermatologische behandeling doelgericht ondersteunen.

Eucerin Anti-Age biedt dé oplossing. De rimpelvullende verzorgingslijn, Hyaluron-Filler, is speciaal door de Anti-Age laboratoria van Eucerin ontwikkelt. De unieke formule bestaat uit huideigen Hyaluronzuur en Saponine. Hyaluronzuur is een essentieel bestanddeel van het bindweefsel, de opvullende stof tussen de huidcellen. Hyaluronzuur is in staat om vocht vast te houden en kan daardoor het volume van de huid herstellen. Saponine stimuleert op lange termijn de aanmaak van natuurlijk Hyaluronzuur. (U vindt dit product hier)