AOV Artemisia- & Zoethoutextract

AOV Artemisia- & Zoethoutextract

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

AOV Artemisia- & Zoethoutextract bevat gestandaardiseerde extracten van de plant Artemisia Annua (Zomeralsum) en de zoethoutwortel. Dit voedingssupplement ondersteunt een normale werking van het maagdarmstelsel. De capsules zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten en zijn vrij van allergenen. Meer info

Laagste prijs
€ 21,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is AOV Artemisia- & Zoethoutextract?


AOV Artemisia- & Zoethoutextract bevat gestandaardiseerde extracten van de plant Artemisia Annua (Zomeralsum) en de zoethoutwortel. Dit voedingssupplement ondersteunt een normale werking van het maagdarmstelsel. De capsules zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten en zijn vrij van allergenen. U kunt AOV Artemisia- & Zoethoutextract online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. U heeft het voedingssupplement dan binnen enkele werkdagen in huis.

Waar wordt het voedingssupplement voor gebruikt?


AOV Artemisia- & Zoethoutextract heeft een positieve invloed op de werking van de maag en de darmen. Artemisia, beter bekend als Zomeralsum, werd in het oude China al regelmatig gebruikt om diverse aandoeningen te bestrijden. Ook in de moderne geneeskunde wordt met belangstelling gekeken naar de geneeskrachtige eigenschappen van deze plant. Zo zou Artemisia onder andere de darmflora helpen versterken, wat de weerstand van het maagdarmstelsel verhoogt. Ook zoethout staat bekend om zijn positieve effect op de maag. Het zoethoutextract in dit voedingssupplement is ontdaan van het bloeddrukverhogende glycyrrhizinezuur.

Hoe gebruikt u AOV Artemisia- & Zoethoutextract?


De aangesloten drogisten hebben AOV Artemisia- & Zoethoutextract online verkrijgbaar in verpakkingen van 60 vegacaps. Een capsule bevat 330 mg Artemisia-extract en 100 mg zoethoutextract. Slik de capsules zonder te kauwen door met wat water, bij voorkeur vlak voor of tijdens de maaltijd.

Dosering


De aanbevolen dosering van AOV Artemisia- & Zoethoutextract is als volgt:


  • Volwassenen: tweemaal daags 1 capsule innemen bij de maaltijd.Overschrijd de aanbevolen dosering niet en lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking. Overleg met een arts of apotheek voor het gebruik van AOV Artemisia- & Zoethoutextract bij kinderen. Geef kleine kinderen geen vegacaps in verband met het gevaar voor verslikking.

Bijwerkingen


AOV Artemisia- & Zoethoutextract wordt over het algemeen probleemloos verdragen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Wanneer mag u dit voedingssupplement niet gebruiken?


AOV Artemisia- & Zoethoutextract is niet voor iedereen een geschikt voedingssupplement. Gebruik de capsules niet als u:


  • Overgevoelig bent voor Artemisia (Zomeralsum), zoethout of een van de gebruikte hulpstoffen;
  • Zwanger bent of borstvoeding geeft.Overleg met een arts over het gebruik van dit voedingssupplement als u lijdt aan gezondheidsproblemen als een hoge bloeddruk, epilepsie, diabetes, een hart- of vaatziekte of een aandoening aan de lever of nieren. Medicijnen en voedingssupplementen kunnen een wisselwerking met elkaar hebben. Vermeld bij uw bestelling welke geneesmiddelen of gezondheidsproducten u verder nog gebruikt.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Gebruik AOV Artemisia- & Zoethoutextract niet (of uitsluitend op aanraden van een arts) als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Dit voedingssupplement heeft in principe geen invloed op uw reactievermogen. U kunt gewoon autorijden als u dit voedingssupplement gebruikt.

Er gelden geen waarschuwingen wat betreft het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - AOV Artemisia- & Zoethoutextract

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven