Arctic Blue Omega 3 Visolie

Arctic Blue Omega 3 Visolie

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Arctic Blue visolie zit boordevol omega 3: meervoudig onverzadigde vetzuren die goed zijn voor onder andere de hersenen, de ogen en het hart. De capsules bevatten zuivere kabeljauwleverolie. Meer info

Laagste prijs
€ 14,95
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Arctic Blue Omega 3 Visolie?


Arctic Blue visolie zit boordevol omega 3: meervoudig onverzadigde vetzuren die goed zijn voor onder andere de hersenen, de ogen en het hart. De capsules bevatten zuivere kabeljauwleverolie. Ze zijn klein en geur- en smaakloos en zijn daardoor ook geschikt voor kinderen en mensen die niet van vis houden. Arctic Blue is bovendien de enige visolie die het MSC-certificaat voor duurzame visserij heeft gekregen.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


De omega 3-vetzuren DHA en EPA komen vooral voor in vis. Deze vetzuren hebben een gunstig effect op het hartritme en verlagen het triglyceridegehalte in het bloed. Op die manier helpen ze hart- en vaatziekten te voorkomen. Visoliecapsules worden ook gebruikt om reumatische pijn te voorkomen en verminderen. Daarnaast lijkt omega 3 een positief effect te hebben op diverse gedragsproblemen en psychische aandoeningen, zoals ADHD en depressie, en werkt het ontstekingsremmend. Om genoeg omega 3-vetzuren binnen te krijgen, wordt aanbevolen om tweemaal per week vette vis te eten. Wie dit niet redt of geen visliefhebber is, kan de Arctic Blue visoliecapsules als aanvulling gebruiken.

Hoe gebruikt u Arctic Blue Omega 3 Visolie?


Slik de capsule in zijn geheel door met wat vloeistof. Doe dit bij voorkeur tijdens de maaltijd: de vetzuren worden dan beter in het lichaam opgenomen. Kijk voor de juiste dosering op de verpakking of lees de bijsluiter. Neem nooit meer dan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid in.

Bijwerkingen


Arctic Blue Omega 3 Visolie wordt doorgaans probleemloos verdragen. Ervaart u toch bijwerkingen, stop dan met het innemen van de capsules en overleg met de arts.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Gebruik dit voedingssupplement niet als u overgevoelig bent voor kabeljauw of voor een van de gebruikte hulpstoffen. Een overzicht van de samenstelling van de capsules is te vinden in de bijsluiter of op de verpakking. Pas op met kleine kinderen: zij kunnen zich in de capsules verslikken.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Arctic Blue Omega 3 Visolie

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven