Bach

Bach

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De producten van Bach Rescue bieden onmiddellijk rust en ontspanning in stresssituaties. Het assortiment bestaat uit onder meer druppels, een spray en een crème die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten. Meer info

Laagste prijs
€ 9,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat is Bach Rescue?


De producten van Bach Rescue bieden onmiddellijk rust en ontspanning in stresssituaties. Het assortiment bestaat uit onder meer druppels, een spray en een crème die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten. De werkzame stoffen in Bach Rescue Remedy zijn zonneroosje, bosrank, reuzebalsemien, kerspruim en vogelmelk. Deze plantjes hebben een rustgevende en geruststellende invloed op de gemoedstoestand. Bach Rescue Remedy werkt snel en geeft direct verlichting bij verdriet, zenuwen en angst. U kunt producten van Bach Rescue Remedy online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?


De Britse arts Edward Bach stelde een tinctuur samen uit verschillende bloesems die een positief effect hebben op de emoties. De werkzame stoffen verminderen angst en spanning direct, waardoor men zich snel rustiger voelt. De producten van Rescue Remedy voor inwendig gebruik (druppels, spray, pastilles) kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt bij zenuwen bij examens, verdriet door een ingrijpende gebeurtenis of stress door andere omstandigheden. Voor uitwendig gebruik is er Bach Rescue crème en gel, die huidklachten door bijvoorbeeld zonnebrand of een insectenbeet direct verlichten.

Hoe gebruikt en doseert u Bach Rescue?


De samenwerkende drogisten hebben Bach Rescue online beschikbaar in de volgende varianten:


 • Rescue druppels: geeft snel verlichting in stresssituaties. Gebruik: 4 druppels aanbrengen op de tong of eerst oplossen in 100 ml water en dit met tussenpozen opdrinken. Neem niet meer dan 40 druppels per dag in.
 • Rescue spray: gemakkelijk en onopvallend te doseren. Gebruik: naar behoefte 2 verstuivingen rechtstreeks in de mond sprayen. Gebruik niet meer dan 20 verstuivingen per dag.
 • Rescue Kids: alcoholvrije druppels, geschikt voor kleine kinderen. Gebruik: 4 druppels oplossen in een glas water en dit met tussenpozen laten opdrinken, of 4 druppels toedienen op de tong. Gebruik niet meer dan 24 druppels per dag.
  - Rescue Pastilles: zuigtabletten in diverse fruitsmaken. Gebruik: naar behoefte 1 à 2 pastilles opzuigen. Gebruik niet meer dan 10 pastilles per dag.
 • Rescue Nacht druppels: voor een ontspannen slaap. Gebruik: 4 druppels op de tong doen of oplossen in 100 ml water en dit ongeveer een half uur voordat u gaat slapen opdrinken. Herhaal dit als u gaat slapen. Gebruik in totaal niet meer dan 40 druppels Rescue vloeistof per etmaal.
 • Rescue Nacht Spray: ondersteunt een gezonde nachtrust. Gebruik: een half uur voor het slapengaan 2 verstuivingen op de tong sprayen. Herhaal dit als u gaat slapen.
 • Rescue Cream: verzacht de huid en helpt de huid sneller herstellen bij schaafwondjes, insectenbeten of na het zonnebaden. Gebruik: een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op de aangedane plek. Regelmatig herhalen. [/li
 • Rescue Gel: werkt verkoelend en verzachtend. Gebruik: de gel dun aanbrengen op de aangedane huid en enkele malen per dag herhalen.Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen


Er zijn bij het gebruik van Bach Rescue Remedy geen bijwerkingen te verwachten.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik de producten van Bach Rescue Remedy niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter of verpakking). Overleg met een arts als u Bach Rescue Remedy inwendig wil gebruiken tijdens de zwangerschap of als u borstvoeding geeft.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Bach

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven