Beverly Hills Formula Tandpasta

Beverly Hills Formula Tandpasta

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De tandpasta’s van Beverly Hills Formula zorgen voor een stralend gebit. De uitgekiende formule zorgt ervoor dat uw tanden weer wit, licht en helder worden. Het assortiment bestaat uit de Perfect White-serie en de Natural White-serie. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is Beverly Hills Formula Tandpasta?


De tandpasta’s van Beverly Hills Formula zorgen voor een stralend gebit. De uitgekiende formule zorgt ervoor dat uw tanden weer wit, licht en helder worden. Het assortiment bestaat uit de Perfect White-serie en de Natural White-serie.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Weinig mensen hebben van nature een blinkend wit gebit. Tanden kunnen verkleuren en vlekkerig worden door het gebruik van bepaalde voedingsmiddelen (rode wijn, koffie, thee), roken en andere factoren. Tanden bleken met een bleekset kan schadelijk zijn voor het gebit en het tandvlees irriteren. Beverly Hills Formula Tandpasta reinigt het gebit door de vlekken en verkleuring op een milde manier te verwijderen. Zo bent u verzekerd van een ‘Hollywood smile’ en houdt u een gezonde mond.

Hoe werkt Beverly Hills Formula Tandpasta?


De producten van Beverly Hills Formula bevatten werkzame stoffen als pentasodium trifosfaat, tetrasodium pyrofosfaat en silica. Deze bestanddelen verwijderen vlekken en leggen een beschermlaagje om het glazuur om te voorkomen dat etensresten zich aan het tandoppervlak hechten. Door de tandpasta regelmatig te gebruiken, blijven uw tanden langer wit.

Hoe gebruikt u Beverly Hills Formula Tandpasta?


Poets de tanden tweemaal daags met een Beverly Hills Formula Tandpasta naar keuze. Beverly Hills Formula is onder andere verkrijgbaar in de volgende varianten:


  • Perfect White: geeft een professioneel wit resultaat maar bevat geen agressieve bleekmiddelen.
  • Perfect White Black: opvallende zwarte tandpasta met houtskool dat tannine (de vlekveroorzaker in koffie, thee en rode wijn) absorbeert en bacteriën onschadelijk maakt.
  • Perfect White Sensitive: met kalmerend kaliumcitraat, speciaal voor gevoelige tanden.
  • Natural White Total Protection: voor een extra krachtige vlekverwijdering en ultieme bescherming van het gebit in slechts 1 minuut.
  • Natural White Sensitive: maakt gevoelige tanden stralend wit en minder gevoelig in slechts 1 minuut.Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Beverly Hills Formula Tandpasta niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. U vindt een overzicht van de ingrediënten op de verpakking of in de bijsluiter. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen de whitening tandpasta’s alleen gebruiken op advies van de tandarts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Beverly Hills Formula Tandpasta

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven