Bio-30 Days

Bio-30 Days

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Wilt u een paar kilootjes kwijtraken, of zonder al te veel moeite op gewicht blijven? Het voedingssupplement Bio-30 Days ondersteunt het lichaam bij het afslanken. De Noorse ‘Dtox-formule’ bevat onder andere: Jodium, een spoorelement dat belangrijk is voor de stofwisseling en bijdraagt aan een normale energieomzetting; Chromium (chroom), houdt het bloedsuikergehalte op peil en zorgt voor een normale vertering en opslag van vetten, proteïne en koolhydraten; Beta Glucan (extract uit gist), stimuleert het immuunsysteem. Meer info

Laagste prijs
€ 33,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Bio-30 Days?


Wilt u een paar kilootjes kwijtraken, of zonder al te veel moeite op gewicht blijven? Het voedingssupplement Bio-30 Days ondersteunt het lichaam bij het afslanken. De Noorse ‘Dtox-formule’ bevat onder andere:


 • Jodium, een spoorelement dat belangrijk is voor de stofwisseling en bijdraagt aan een normale energieomzetting;
 • Chromium (chroom), houdt het bloedsuikergehalte op peil en zorgt voor een normale vertering en opslag van vetten, proteïne en koolhydraten;
 • Beta Glucan (extract uit gist), stimuleert het immuunsysteem.Daarnaast bevatten de tabletten plantaardige extracten van:

 • Artisjok, deze groente staat bekend om zijn ontslakkende werking;
 • Mariadistel, ondersteunt de werking van de gal en de lever;
 • Paardenbloem, heeft een ondersteunend effect op de spijsvertering;
 • Zoethout, voor een harmoniserende en kalmerende invloed op het spijsverteringskanaal;
 • Rozenwortel, stimuleert de vetverbranding in vetcellen;
 • Schisandra, heeft ontgiftende eigenschappen.Deze uitgekiende formule helpt het lichaam om overtollige afvalstoffen sneller af te voeren. Een genormaliseerde bloedsuikerspiegel voorkomt bovendien dat u last krijgt van hongerklappen of lekkere trek. Hierdoor is het afvallen makkelijker vol te houden.
Bio-30 Days van Pharma Nord is geproduceerd in Denemarken en voldoet aan de lokale, zeer strenge kwaliteitseisen. U kunt Bio-30 Days online bestellen bij een van de drogisten die met Dokteronline.com samenwerken.

Waar wordt dit voedingssupplement voor gebruikt?


Afslanken is niet altijd even makkelijk. Het lijkt soms wel of de weegschaal steeds hetzelfde gewicht aangeeft, terwijl u toch streng gelijnd heeft. Ook op gewicht blijven gaat helaas vaak niet vanzelf. Bio-30 Days helpt een goed figuur mogelijk te maken. Het voedingssupplement stimuleert de stofwisseling, helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren geeft het immuunsysteem een boost. De zorgvuldig samengestelde formule van Bio-30 Days zorgt ervoor dat afslanken een optimaal resultaat heeft en biedt tevens een goede ondersteuning bij het op gewicht blijven. Lijnen en verstandig eten werpt zo meer vruchten af.

Hoe gebruikt en doseert u Bio-30 Days?


Bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Bio-30 Days online bestellen in een verpakkingen van 120 tabletten. De aanbevolen dosering is tweemaal daags 2 tabletten. Een verpakking is dus genoeg voor een kuur van 30 dagen. Neem de tablet bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd in met voldoende water. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen


Er zijn bij het gebruik van Pharma Nord Bio-30 Days geen bijwerkingen te verwachten. Ervaart u toch bijwerkingen, overleg dan met een arts.

Wanneer mag u dit voedingssupplement niet gebruiken?


Gebruik Bio-30 Days niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie bijsluiter of verpakking). Dit product is niet geschikt voor kinderen, tenzij een arts anders adviseert.
Gebruik Bio-30 Days alleen op aanraden van een arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Bio-30 Days

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven