Biodermal Droge Huid

Biodermal Droge Huid

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Biodermal huidverzorgingsproducten in deze serie zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die last hebben van een (zeer) droge huid. Een droge huid kan op normale verzorgingsproducten reageren met irritatie, jeuk of schrale plekken. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is Biodermal (Zeer) Droge Huid?


De Biodermal huidverzorgingsproducten in deze serie zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die last hebben van een (zeer) droge huid. Een droge huid kan op normale verzorgingsproducten reageren met irritatie, jeuk of schrale plekken. Bovendien voelt de droge huid vaak trekkerig aan. De (Zeer) Droge Huid producten van Biodermal bevatten speciale hydraterende bestanddelen die de huid voeden en kalmeren. Uw huid voelt weer zacht en soepel aan. U kunt Biodermal (Zeer) Droge Huid online bestellen. Hiervoor kunt u terecht bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Hoe werkt Biodermal (Zeer) Droge Huid?


In de serie Biodermal (Zeer) Droge Huid zijn de volgende producten beschikbaar:


  • Biodermal Reinigingscrème (Zeer) Droge Huid: milde crème die make-up, vuil en andere onzuiverheden zacht maar grondig verwijdert. Bevat macadamia-olie, een plantaardig product dat rijk is aan onverzadigde vetzuren. Het toegevoegde Mondo Grass verbetert de natuurlijke vochthuishouding in de huid. De romige crème is pH-neutraal en droogt de huid niet uit.
  • Biodermal Dagcrème (Zeer) Droge Huid: een rijke crème die zeer intensief voedt. Bevat druivenpitolie, wat de tekorten van de droge huid aanvult, en Mondo Grass voor een verbeterde vochtbalans. Vitamine E en lipiden uit olijven zorgen bovendien voor een optimale verzorging en bescherming.
  • Biodermal Nachtcrème (Zeer) Droge Huid: bevat Luffa-olie, dat het huidherstel stimuleert, en Mondo Grass, dat de aanmaak van huideigen NMF (natural moisurizing factor) bevordert. De toegevoegde avocado-olie en olijflipiden versterken de huidbarrière en geven op die manier extra bescherming.De producten van de Biodermal (Zeer) Droge Huid ondersteunen en beschermen de natuurlijke kracht van de huid. De crèmes zijn goed op elkaar afgestemd en versterken elkaars werking. Voor een optimaal resultaat combineert u de reinigingscrème met de dag- en nachtcrème. De drogisten die samenwerken met Dokteronline.com hebben de producten van Biodermal (Zeer) Droge Huid online beschikbaar.

Hoe gebruikt u Biodermal (Zeer) Droge Huid?


Biodermal (Zeer) Droge Huid is gemakkelijk in gebruik.


  • Breng de Biodermal (Zeer) Droge Huid reinigingscrème ’s ochtends en ’s avonds aan op de huid met de vingers of een wattenschijfje. Masseer het product licht in en neem het daarna af met een tissue. Spoel de huid daarna af met lauwwarm water.
  • Masseer de Biodermal (Zeer) Droge Huid dagcrème licht in op de schone huid van het gezicht en de hals. De crème trekt snel in. Breng hierna eventueel uw make-up aan.
  • Breng de Biodermal (Zeer) Droge Huid nachtcrème ’s avonds aan op een gereinigde huid. Masseer het product licht in.Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking of in de bijsluiter.

Om de huid te reinigen heeft Biodermal 3 reinigingsproducten ontwikkeld die geschikt zijn voor alle huidtypen. Daarbij Biedt Biodermal een universele oogcreme aan die de kwetsbare huid verzorgt.
U vindt hier meer informatie over de reinigingsproducten en oogcreme.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Biodermal Droge Huid

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven