Biodermal Gevoelige Huid

Biodermal Gevoelige Huid

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Heeft u snel last van huidirritatie? Dan kan het zijn dat uw huid erg gevoelig is. Om klachten te voorkomen, kunt u uw gezichtshuid verzorgen met Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid. Meer info

Laagste prijs
€ 17,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid?


Heeft u snel last van huidirritatie? Dan kan het zijn dat uw huid erg gevoelig is. Om klachten te voorkomen, kunt u uw gezichtshuid verzorgen met Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid. Deze producten bevatten speciale ingrediënten die de huid kalmeren. Daarnaast bevat Biodermal (Zeer) Droge Huid geen parfum en is de pH-waarde neutraal. Het resultaat: een ontspannen en soepel aanvoelende huid zonder jeuk, vlekken of andere irritaties. U kunt Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid online bestellen. Dit gaat snel en gemakkelijk via de drogisten die bij Dokteronline.com zijn aangesloten.

Hoe werkt Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid?


De serie Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid bestaat uit de volgende producten:


  Biodermal Micellair Reinigingswater (Zeer) Gevoelige Huid: een zuiverend reinigingsproduct met kleine deeltjes (micellen) die make-up, vuil en andere onzuiverheden absorberen. Bevat kalmerende extracten uit haver. De toegevoegde huideigen panthenol en glycerine verzachten en hydrateren de huid.
 • Biodermal Dagcrème (Zeer) Gevoelige Huid: fijne crème die de huid ontspant, hydrateert en beschermt. Met druivenpitolie voor een betere weerbaarheid van de huid, en haverextracten die klachten als jeuk en roodheid doen verminderen. Bevat vitamine E en plantaardige glycerine voor optimale hydratatie en bescherming.
 • Biodermal Nachtcrème (Zeer) Gevoelige Huid: voedt en herstelt de huid gedurende de nacht. Bevat kamilleboter, dat de huid zachter en soepeler maakt. De toegevoegde Luffa-olie stimuleert het huidherstel, terwijl de extracten uit haver de huid kalmeren.De producten van de Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid versterken elkaars werking. Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om het reinigingswater combineren met de dag- en nachtcrème. Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid is online verkrijgbaar bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Hoe gebruikt u Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid?


Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid is gemakkelijk in gebruik.


 • Breng het Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid Micellair reinigingswater tweemaal daags aan op een watje en reinig hiermee voorzichtig de huid van het gezicht, de ogen en de lippen. Het reinigingswater is oogvochtneutraal en ook geschikt voor gevoelige ogen.
 • Gebruik de Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid dagcrème altijd op een zorgvuldig gereinigde huid. Masseer het product licht in de huid van het gezicht en de hals. Breng hierna eventueel uw make-up aan.
 • Breng de Biodermal (Zeer) Gevoelige Huid nachtcrème ’s avonds na het reinigen van de huid aan op het gezicht en de hals. Masseer het product licht in.Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking of in de bijsluiter.

Daarbij biedt Biodermal een universele oogcreme aan die de kwetsbare huid verzorgt.
U kunt hier meer lezen over de oogcreme.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Biodermal Gevoelige Huid

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven