Blaasontsteking zelftest

Blaasontsteking zelftest

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Met de Easy Home Test Blaasontsteking en Urineweginfectie kunt u thuis zelf testen of u een urineweginfectie of (verborgen) nierschade heeft. Meer info

Laagste prijs
€ 9,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Easy Home Test Blaasontsteking en Urineweginfectie


Met de Easy Home Test Blaasontsteking en Urineweginfectie kunt u thuis zelf testen of u een urineweginfectie of (verborgen) nierschade heeft.

Blaasontsteking


Een blaasontsteking is een infectie van de urinewegen. Symptomen van een blaasontsteking zijn het gevoel hebben dat u constant naar de wc moet en een pijnlijk en branderig gevoel bij het plassen.
Een blaasontsteking is niet besmettelijk, maar kan wel vaker terugkomen. Een blaasontsteking gaat over wanneer u een antibioticakuur slikt. Ook is het belangrijk dat u veel water drinkt, zodat de bacteriën worden uitgeplast.

Hoe werkt de blaasontsteking zelftest?


Als u blaasontsteking heeft geeft het testveld op de vlakken, nitriet, rode bloedcellen en/ of witte bloedcellen een andere kleur aan, en geeft het als resultaat `niet OK`. Is er sprake van (verborgen) nierschade dan zal het testveld eitwitten `niet Ok` aangeven.

Inhoud


De blaasontsteking zelftest bevat een aluminium koker met daarin 3 teststrookjes. Elke teststrook heeft 4 testvelden voor het aantonen van achtereenvolgens rode bloedcellen, nitret, eiwitten en witte bloedcellen. Tevens is er een bijsluiter in de test te vinden.

Hoe moet u de test uitvoeren?


Lees voor het gebruik van de test de bijsluiter goed door. Voer de blaasontsteking zelftest `s ochtends uit op een nuchtere maag. Dit houdt in dat u niet mag eten en drinken. Gebruik voor het opvangen van de urine een schoon en droog potje. Voer de test direct uit, met één teststrook. Eén teststrookje kan maar één keer gebruikt worden.
Bewaar de test droog (niet in de koelkast), bij een temperatuur onder de 30 graden. Houd de test buiten het bereik van kinderen.

Let op


Het aflezen van de test moet bij daglicht gebeuren. Lees de test af na 90 seconden, wanneer u langer wacht zullen de kleuren namelijk blijven veranderen. De uitslag is dan niet meer betrouwbaar. De test is alleen geschikt voor uitwendig gebruik! Er mag geen conclusie worden getrokken uit de uitslag van deze zelftest alleen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Blaasontsteking zelftest

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven