Buikpijn

Buikpijn

Buikpijn kent vele vormen en kan daarnaast talloze bijverschijnselen hebben. Voorbeelden van deze bijverschijnselen zijn een verminderde eetlust en diarree. Soms komt buikpijn voor in combinatie met braken. Er kan dan sprake zijn van buikgriep. Het Norovirus veroorzaakt buikgriep en is zeer besmettelijk. Bij Dokteronline.com vindt u diverse producten die u van uw buikpijn af kunnen helpen. Zo zijn er medicijnen die u helpen van de pijn af te komen, bijvoorbeeld. paracetamol, diclofenac, ibuprofen en naproxen. Let op: Bij problemen als diarree is het belangrijk dat u voldoende blijft drinken om niet uitgedroogd te raken.

Chronische buikpijn heeft vaak een oorzaak
Chronische buikpijn is zeer vervelend. Het houdt vaak dagen achter elkaar aan. Doordat de pijn vaak terugkomt, heeft het invloed op uw dagelijkse leven en wordt u beperkt in uw vrijheid. Chronische buikpijn heeft vrijwel altijd een oorzaak al is het vaak moeilijk deze achterliggende oorzaak te ontdekken. Zo kunnen een darmziekte of allergieën de oorzaak van de chronische buikpijn zijn.

Medicijnen bij buikpijn
Er zijn diverse medicijnen die u kunt gebruiken tegen de buikpijn en de symptomen ervan. Een overzicht van de meest gebruikte medicijnen bij buikpijn treft u hieronder aan.

Toon meer

Apotheekproduct(en) in deze categorie