ByeBites

ByeBites

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

ByeBites beschermt tegen insecten én behandelt insectenbeten op een natuurlijke manier. De producten bevatten geen DEET of andere schadelijke stoffen en zijn daarom ook geschikt voor jonge kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een gevoelige huid. Meer info

Laagste prijs
€ 4,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat is ByeBites?


ByeBites beschermt tegen insecten én behandelt insectenbeten op een natuurlijke manier. De producten bevatten geen DEET of andere schadelijke stoffen en zijn daarom ook geschikt voor jonge kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een gevoelige huid. Het assortiment van ByeBites bestaat uit huidverzorgende producten die werkzaam zijn vóór de steek en na de steek. Daarnaast levert ByeBites ook instrumenten om insecten, angels of gif te verwijderen.

Waar wordt dit product voor gebruikt?


Insecten zijn overal. Wespen, muggen, mieren en dazen kunnen steken of bijten, wat pijn en/of jeuk veroorzaakt. Teken en malariamuggen kunnen bovendien ook nog eens ernstige ziekten overbrengen. Het is dan ook belangrijk om deze beestjes op afstand te houden. Veel insectenwerende middelen bevatten agressieve stoffen die niet alleen de insecten op afstand houden, maar ook irriterend zijn voor de mens. ByeBytes bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is dus veilig te gebruiken.

Hoe gebruikt u ByeBites?


ByeBites is onder andere verkrijgbaar in de volgende varianten:


 • ByeBites softgel: muggengel op basis van citronella-olie. Mild voor de huid, geeft 6 uur lang bescherming. Kan ook gebruikt worden bij kinderen vanaf 6 maanden.
 • ByeBites 2-in-1 gel: insectenwerende aftersun-gel die muggen op afstand houdt en de huid na het zonnen verkoelt, verzorgt en verzacht. Biedt tot 6 uur bescherming. Ideaal voor zomeravonden op terrasjes of in de tuin.
 • ByeBites Jeuk-weg Classic: vermindert jeuk en zwelling na een insectenbeet of – steek en kalmeert de huid. Geschikt voor volwassenen en grotere kinderen. Direct na de insectenbeet enkele druppels aanbrengen op de aangedane huid.
 • ByeBites Jeuk-weg Junior: speciaal ontwikkeld om de tere kinderhuid te behandelen na een insectenbeet of – steek. Vermindert jeuk, pijn en zwelling en kan gebruikt worden bij kinderen vanaf 6 maanden. Direct na de insectenbeet enkele druppels aanbrengen op de aangedane huid.
 • ByeBites Steken- en Betenset: handig nylon tasje met daarin onder andere een tekenpincet, uitzuigpompje om gif uit de huid te zuigen, koelspray, loep, diverse (kinder)pleisters en een eerste hulp bij steken-wijzer. Makkelijk voor onderweg.
 • ByeBites Tekenpincet: praktische tekentang waarmee u in een handomdraai kleine en grote teken uit de huid verwijdert.Bijwerkingen


Er zijn bij het gebruik van ByeBites producten geen bijwerkingen te verwachten. Krijgt u toch last van klachten, overleg dan met de arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik ByeBites niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie verpakking of bijsluiter). Breng de lotions en vloeistoffen uitsluitend aan op een intacte huid en laat het product niet in de ogen of mond komen. De producten zijn niet geschikt voor baby’s jonger dan 6 maanden.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - ByeBites

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven