Caverject (Alprostadil)

Een injectie met Caverject voor het krijgen van een erectie


Wat is Caverject?


Een Caverject injectie zorgt voor een erectie door het actieve ingrediënt Aprostadil.
Alprostadil is de hormoonachtig stof Prostaglandine E1. Dit komt ook van nature in het lichaam voor.
Caverject wordt direct in de zwellichamen van penis geïnjecteerd. Caverject wordt gebruikt bij erectiestoornissen en impotentie.

De werking van Caverject


Een erectie komt tot stand door een reeks van fysieke processen, waaronder hersensignalen en het vrijkomen van onder andere Prostaglandine E1 in het weefsel van de penis. Deze stof maakt enerzijds dat de bloedvaten die de penis ingaan, zich verwijden door de dunne laag spierweefsel in deze bloedvaten te verslappen. Hierdoor kan er meer bloed de penis instromen. Anderzijds zorgt Prostaglandine E1 ervoor dat de bloedvaten die de penis uitgaan zich zodanig vernauwen dat het bloed de penis niet kan uitstromen.

Een Caverject injectie zorgt dus voor een erectie omdat het Prostaglandine E1 bevat. Door Caverject direct in de zwellichamen van de penis te injecteren veroorzaakt het een toename van de hoeveelheid bloed hierin. Een stijve penis is het gevolg. De werking van Caverject begint na 5-15 minuten na de injectie. Afhankelijk van de geïnjecteerde dosis houdt deze circa 30-60 minuten aan.

Hoe deze injectie voor een erectie te gebruiken • Ontsmet eerst de injectieplaats met alcohol;
 • Zet een injectie met Caverject direct in de penis voor het krijgen van een erectie;
 • Injecteer Caverject niet in zichtbare bloedvaten;
 • Verander regelmatig van injectieplaats. Doe dit bijvoorbeeld door Caverject ,om en om, in de linker -en rechterzijde van de penis te injecteren;
 • Zorgt de Caverject injectie niet voor een erectie? Injecteer niet opnieuw!;
 • Neem contact op met de eigen huisarts wanneer uw erectie 3-6 uur of langer (eventueel met pijnklachten) aanhoudt.
 • Tot slot: als u niet goed begrijpt hoe u dit geneesmiddel moet gebruiken, dient u uw eigen huisarts of apotheker om uitleg te vragen.


Wanneer Caverject niet te gebruiken


Gebruik de Caverject injectie niet voor de bijsluiter aandachtig te hebben gelezen. Wij zetten hier alvast een aantal contra-indicaties voor u op een rij:

 • Hart- en vaatziekten, waarbij seksuele activiteit wordt afgeraden;
 • Hersenberoerte, klein en voorbijgaand (= TIA), waarbij seks wordt afgeraden;
 • Veneuze trombose; bij verhoogd risico;
 • Peniskromming (= angulatie);
 • Plasbuisontsteking (= urethritis);


Lees voor overige informatie de bijsluiter.

Caverject veilig en discreet bestellen bij een samenwerkende apotheek


Dokteronline.com is al sinds 2003 een toonaangevende doktersdienst. Dokteronline.com informeert over gezondheid, klachten, de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Dokteronline.com brengt u in online contact met medische specialisten en/of apotheken. Dokteronline.com is zelf geen online dokter en geen online apotheek of internetapotheek. Bij ons kunt u terecht voor informatie over uw gezondheid en wij faciliteren - indien nodig en gewenst - het online contact met artsen. Mocht u besluiten bepaalde medicijnen te willen aanschaffen, dan kunt u dat doen bij uw eigen apotheek of een door ons voorgestelde online apotheek waarbij wij uw order en betaling doorgeven.

Voor meer informatie over de werking van dit erectie middel of om het veilig en discreet te bestellen via een online arts consult bij een samenwerkende apotheek, klikt u op de onderstaande link.

Caverject bestellen bij een samenwerkende apotheek.

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.