Cefixime (Suprax)

Cefixime kopen bij de apotheek


Het antibioticum Cefixime (ook wel bekend onder de naam Suprax) wordt in Nederland niet vaak voorgeschreven en is daardoor niet bij iedere apotheek op voorraad. Toch is dit medicijn in veel andere landen de eerste keus als het gaat om de behandeling van bepaalde aandoeningen, waaronder gonorroe. Bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u wel Cefixime kopen. Omdat dit apotheken zijn die binnen de EU zijn gevestigd, kunnen zij dit geneesmiddel wel leveren.

Online Cefixime bestellen bij de apotheek


Online Cefixime/Suprax kopen bij de samenwerkende apotheken is heel gemakkelijk. Tijdens het bestelproces maakt u gebruik van een online arts consult. Dat betekent dat u een medische vragenlijst invult die gecontroleerd wordt door een van de artsen die samenwerken met Dokteronline.com. Gaat deze arts akkoord met uw bestelling, dan schrijft hij een online recept uit. Een van de samenwerkende apotheken zorgt er vervolgens voor dat u de medicijnen zo snel mogelijk krijgt toegestuurd.

Wanneer Cefixime/Suprax bestellen bij de apotheek?


Cefixime helpt bij bepaalde bacteriële infecties, waaronder gonorroe. Dit is een vervelende soa die snel behandeld moet worden. Bij de bestrijding van gonorroe combineren artsen Cefixime vaak met een ander antibioticum (azitromycine), om er zeker van te zijn dat alle bacteriën gedood worden. Cefixime wordt ook voorgeschreven bij andere aandoeningen, zoals keelontsteking, urineweginfecties en middenoorontsteking. De werkzame stof cefixime doodt de bacteriën die deze infecties veroorzaken. Daardoor verminderen klachten als pijn en koorts snel. Twijfelt u of dit antibioticum voor u geschikt is? Een arts weet in welke situaties u Cefixime bestellen kunt.

Mag iedereen Cefixime kopen?


Voor sommige mensen is Cefixime niet geschikt. Bent u allergisch voor een van de bestanddelen, dan kunt u beter een ander medicijn gebruiken. Dat geldt ook voor mensen die allergisch reageren op andere antibiotica uit de groep cefalosporinen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de tablet niet geschikt. Deze leeftijdsgroep kan wel de vloeibare variant van het medicijn gebruiken. Bent u zwanger of geeft u borstvoeding, dan mag u Cefixime alleen gebruiken op advies van een arts. In de bijsluiter leest u meer over de contra-indicaties en andere waarschuwingen. De bijsluiter kunt u downloaden op de Cefixime bestelpagina.

Veilig Cefixime/Suprax kopen bij de apotheek


Online bestellen is helaas niet overal even goed geregeld. Wilt u online Cefixime bestellen, let er dan op dat u het medicijn bij een betrouwbare aanbieder koopt. Check keurmerken, lees reviews van andere klanten en kijk zoveel mogelijk naar aanbieders binnen de Europese Unie. Ook belangrijk om te weten: Cefixime is een receptplichtig geneesmiddel. U mag dit medicijn dus alleen aanschaffen bij een dienst die werkt met een online arts consult en receptenservice. Houdt u zich aan deze richtlijnen, dan verkleint u de kans dat u nepmedicijnen koopt.

Makkelijk Cefixime/Suprax bestellen


Online Cefixime kopen bij de samenwerkende apotheken is zo gedaan. Het bestelproces wijst zich vanzelf. Heeft u toch nog wat hulp nodig als u Cefixime bestellen gaat bij de apotheek, dan kunt u uiteraard terecht bij onze Klantenservice. We helpen u graag!
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.