Cefixime (Suprax)

Cefixime zonder recept kopen, kan dat?


Cefixime (ook wel bekend onder de naam Suprax) is een antibioticum dat onder andere wordt voorgeschreven bij gonorroe. Heeft u dit geneesmiddel eerder gebruikt? Dan weet u misschien dat u nergens Cefixime/Suprax receptvrij kunt kopen. Dit antibioticum is namelijk receptplichtig. Bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com is het wel mogelijk om Cefixime zonder recept van uw eigen huisarts te bestellen. U krijgt dan een recept van een andere arts die samenwerkt met Dokteronline.com.

Is Cefixime receptvrij verkrijgbaar?


Cefixime is nergens receptvrij verkrijgbaar, ook niet bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Hoe u dan toch Cefixime/Suprax zonder recept van uw huisarts bestelt? Dat gaat via het online arts consult. Hierbij checkt een van de samenwerkende artsen uw gezondheid op basis van een uitgebreid medisch vragenformulier. De bestelprocedure werkt als volgt:

  • Bestel het medicijn in de gewenste hoeveelheid bij de apotheek;
  • Log in bij Dokteronline.com, of maak een nieuw account aan als u voor de eerste keer bestelt;
  • Start het arts consult en beantwoord online de medische vragen over uw gezondheid;
  • Controleer en betaal uw bestelling.


Het medische formulier wordt doorgestuurd naar een van de samenwerkende artsen. Bij akkoord wordt een online recept uitgeschreven en direct doorgestuurd naar een van de samenwerkende apotheken. Hier wordt het recept gecontroleerd en worden uw medicijnen klaargemaakt en verzonden.

Is een online consult veilig?


Een online consult klinkt misschien een beetje raar. Veel mensen vragen zich dan ook af of deze procedure wel veilig is. Een arts moet toch eerst iemand lichamelijk onderzoeken voordat hij een medicijn kan voorschrijven? Het online arts consult is echter weldegelijk veilig. De medische vragenlijst die u invult is zeer uitgebreid. U beantwoordt vragen die uw eigen huisarts u ook zou stellen. Naast uw gewicht, lengte en levenswijze (rookt/drinkt u?) wordt er bijvoorbeeld ook gevraagd naar het gebruik van andere medicijnen, eventuele allergieën en de klachten waarvoor u Cefixime wil bestellen. Zo krijgt de arts die uw aanvraag ontvangt een goed beeld van uw medische achtergrond. Het is wel belangrijk dat u de vragenlijst zo goed mogelijk en naar waarheid invult. Alleen dan kan een arts goed beoordelen of u het medicijn zonder bezwaren kunt gebruiken.

Wanneer koopt u Cefixime zonder recept van uw huisarts?


Cefixime is een antibioticum dat helpt tegen verschillende bacteriële infecties. Artsen schrijven het vaak voor bij de geslachtsziekte gonorroe, een soa die behoorlijk wat complicaties kan veroorzaken als er geen behandeling plaatsvindt. Andere aandoeningen waarbij Cefixime goed kan helpen, zijn onder andere:

  • Keelontsteking;
  • Blaasontsteking;
  • Longontsteking;
  • Voorhoofds- en bijholteontsteking.


Weet u niet zeker of Cefixime het juiste medicijn voor u is? Een arts kan u adviseren.

Cefixime kopen bij de apotheek


Wilt u Cefixime zonder recept van uw huisarts kopen? Bestel dit medicijn dan via de samenwerkende apotheken. Na het invullen van de medische vragenlijst worden uw geneesmiddelen binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. U hoeft dus niet eerst naar het spreekuur of lang te wachten bij uw apotheek. Bovendien wordt uw bestelling in een neutrale verpakking verzonden en gaan wij zeer discreet om met uw gegevens. Heeft nog vragen over de bestelprocedure, neem dan even contact op met onze Klantenservice.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.