Champix

Champix kopen om te stoppen met roken


Stoppen met roken gaat bij weinig mensen vanzelf. Vaak is de wil er wel, maar is het lichaam zo verslaafd aan nicotine dat de drang naar een sigaret sterker is. Champixmaakt een einde aan deze mislukte pogingen. Dit medicijn werkt op basis van varenicline, een middel dat de rookverslaving in de hersenen aanpakt, waardoor definitief stoppen met roken gemakkelijker wordt.

Champix zorgt ervoor dat stoppen met roken wel lukt. Dokteronline.com kan u vooraf in contact brengen met een online arts voor een online consult en een recept. Bij onze samenwerkende apotheken kunt u vervolgens Champix kopen zonder recept van uw eigen huisarts.

Champix kopen bij samenwerkende apotheken


Champix wordt uitsluitend op recept verstrekt. Dokteronline.com werkt samen met Europese apotheken en artsen waardoor u veilig en vertrouwd uw medicijn online kunt bestellen. U plaatst via Dokteronline.com een bestelling bij de apotheek. Hierbij dient u een medische vragenlijst in te vullen die door een geregistreerde arts wordt gecontroleerd. Aan de hand van uw ingevulde medische gegevens, bepaalt de arts of Champix een geschikt middel voor u is. Er wordt een online recept uitgeschreven en opgestuurd naar de apotheek. De apotheek kijkt het recept na en zorgt dat u Champix binnen enkele dagen thuis ontvangt. U kunt op deze manier snel beginnen met stoppen met roken.
Champix kopen via de samenwerkende apotheken is voor vele mensen een uitkomst: U hoeft er de deur niet voor uit, u bent verzekerd van de juiste Champix en door het online consult weet u zeker dat u in veilige handen bent.

Champix kosten


Via de samenwerkende apotheken van Dokteronline.com kunt u Champix vanaf €100 bestellen. U krijgt voor dit bedrag een startverpakking bestaande uit 0.5 mg 11 tabletten en 1 mg 14 tabletten. De Champix prijs is overigens inclusief dokters consult. Vanuit zorgverzekeraars bestaat er ook een Champix vergoeding. Waarbij per jaar 1 programma (incl. geneesmiddelen) wordt vergoed uit de basisverzekering.

Champix of andere medicatie


Er zijn veel manieren om te stoppen met roken. Veel mensen zweren bij nicotinevervangers, zoals speciale kauwgom of pleisters. Anderen volgen een bepaalde methode die inspeelt op gedragspatronen. Een enkeling redt het zelfs op pure wilskracht. Helaas laten de cijfers zien dat deze pogingen meestal van korte duur zijn. Veel mensen zwichten uiteindelijk toch weer voor de sigaret. Wie blijvend wil stoppen met roken, kan bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken Champix bestellen. Dit geneesmiddel werkt anders dan de gangbare nicotinepleisters of andere afkickmethodes en heeft een veel groter slagingspercentage. Hoe het middel precies werkt lees je op pagina Hoe werkt Champix
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.