ClipAir Neusspreider

ClipAir Neusspreider

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De ClipAir Neusspreider is een kleine clip die de neusgaten openhoudt. Hierdoor kunt u beter door de neus ademen en worden klachten als snurken of een benauwd gevoel in de neus voorkomen. Meer info

Laagste prijs
€ 13,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een ClipAir Neusspreider?


De ClipAir Neusspreider is een kleine clip die de neusgaten openhoudt. Hierdoor kunt u beter door de neus ademen en worden klachten als snurken of een benauwd gevoel in de neus voorkomen. De neusspreider is gemakkelijk in gebruik.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Mensen met een verstopte neus of smalle neusgaten, krijgen het tijdens hun slaap vaak benauwd. Het lichaam schakelt op dat moment automatisch over op een mondademhaling. Hierdoor kan de tong naar achteren zakken en de luchtpijp blokkeren. Ademhalen geeft dan een snurkende geluid. Snurken verstoort de diepe slaap, wat verschillende klachten kan veroorzaken, zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, een slechte weerstand of verminderde concentratie. Dankzij de neusspreider snurkt u minder, slaapt u beter en bent u overdag veel fitter.

De ClipAir Neusspreider kan ook overdag gebruikt worden om beter door de neus te ademen, bijvoorbeeld tijdens het sporten of als u last heeft van een verstopte neus door een allergie of verkoudheid.

Hoe werkt de ClipAir Neusspreider?


De ClipAir Neusspreider is gemaakt van flexibel kunststof. De clip wordt in de neusgaten aangebracht en drukt deze van binnenuit open, waardoor er meer lucht naar binnen kan stromen ende neiging om door de mond te ademen vermindert. Het lichaam wordt dankzij de neusspreider beter van zuurstof voorzien, wat goed is voor de spieren en sportprestaties verbetert. Het elastische materiaal is huidvriendelijk en niet irriterend. Omdat de ClipAir Neusspreider gemaakt is van doorzichtig kunststof, draagt u dit hulpmiddel discreet.

Hoe gebruikt u de neusspreider?


Een verpakking ClipAir Neusspreiders bevat drie clips in de maten Small, Medium en Large. Kies een formaat dat goed bij uw neus past. U kunt de clip eventueel aanpassen aan de vorm van uw neus door de neusspreider een paar minuten in warm water (60 graden) te leggen en dan te buigen in de gewenste stand. Breng de neusspreider aan zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing. Was de clip na gebruik in een lauw sopje en laat het apparaatje goed drogen. Gebruik de neusspreider om hygiënische redenen niet te lang achter elkaar: vervang de neusspreider om de drie tot zes maanden.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik de ClipAir Neusspreider niet bij jonge kinderen, tenzij de arts anders adviseert. De neusspreider is niet geschikt voor mensen die lijden aan een aandoening aan de neus. Overleg bij twijfel eerst met de arts of u de neusspreider mag gebruiken.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - ClipAir Neusspreider

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven