Codeïne (codeïnefosfaat)

Codeïne kopen bij pijn via een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek


Last van pijn of kriebelhoest? Codeïne kopen bij een apotheek helpt


Codeïne (werkzame stof: codeïnefosfaat) is een krachtige pijnstiller uit de groep opioïden (morfineachtige pijnstillers). Artsen schrijven Codeïne voor wanneer een lichtere pijnstiller (paracetamol) niet, of niet goed genoeg werkt. Codeïne is een prikkeldemper. Hoest wordt, net als pijn, ook veroorzaakt door een prikkel. Dit analgeticum wordt daarom soms ook voorgeschreven om kriebelhoest te onderdrukken. Apotheken die met Dokteronline.com samenwerken hebben Codeïne standaard in het assortiment.

Pijnklachten en hoest bestrijden met Codeïne


Codeïne wordt voorgeschreven bij diverse (pijn)klachten, waaronder:

  • Hoofdpijn en migraine;
  • Spier- of gewrichtspijn;
  • Menstruatiepijn;
  • Pijn als gevolg van een verwonding of operatieve ingreep;
  • Pijn bij griep en verkoudheid, zoals oorpijn, keelpijn of pijn bij een voorhoofdsholteontsteking;
  • Aanhoudende kriebelhoest als gevolg van griep of een verkoudheid.


Heeft u last van een van deze aandoeningen, of heeft u pijnklachten met een andere oorzaak? Codeïne bestellen bij een samenwerkende apotheek helpt u snel van deze symptomen af.

Hoe werkt Codeïne?


Codeïne onderbreekt de overdracht van prikkels in het zenuwstelsel. Hierdoor komen pijn- of hoestsignalen niet meer, of veel minder sterk aan in de hersenen, waardoor de klachten afnemen. Codeïne werkt snel: de pijn of kriebelhoest vermindert al binnen een half uur nadat u het geneesmiddel heeft ingenomen. De werking van Codeïne houdt ongeveer 4 uur aan.

Het gebruik van Codeïne


Samenwerkende apotheken hebben Codeïne in diverse sterktes op voorraad. De tablet Codeïne moet in zijn geheel worden doorgeslikt met wat vloeistof. Dat kan voor of na de maaltijd. Enkele belangrijke dingen die u moet weten voordat u Codeïne bestelt bij een samenwerkende apotheek:

  • U kunt tijdens het gebruik van dit geneesmiddel last krijgen van bijwerkingen zoals sufheid, duizeligheid, maagdarmproblemen of andere klachten. Deze bijwerkingen treden echter niet altijd op en verdwijnen meestal als uw lichaam aan het medicijn gewend is;
  • Codeïne mag uitsluitend op advies van een arts worden gebruikt tijdens een zwangerschap en het geven van borstvoeding;
  • Codeïne is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar;
  • Alcohol kan bijwerkingen als duizeligheid versterken. Drink liever geen alcohol in combinatie met dit geneesmiddel.


Wilt u Codeïne gebruiken? Lees dan voor het gebruik altijd goed de bijsluiter. Hierin staat belangrijke informatie over eventuele contra-indicaties en bijwerkingen voor dit product.

Codeïne bestellen bij samenwerkende apotheken


Heeft u matige tot ernstige pijnklachten of last van een kriebelhoest die u uit de slaap houdt? Dan biedt Codeïne snel verlichting. Dit geneesmiddel is receptplichtig. Maar ook zonder recept van uw eigen huisarts kunt u bij samenwerkende apotheken Codeïne bestellen: desgewenst brengen wij u in contact met een samenwerkende arts. Deze schrijft na een zorgvuldig online consult een recept voor u uit. Dat is snel, veilig en wel zo gemakkelijk. Ook de betaling wordt direct online verwerkt via een beveiligde site. Bestel Codeïne vandaag nog bij een samenwerkende apotheek, dan heeft u dit medicijn binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Uiteraard worden uw gegevens geheel vertrouwelijk behandeld.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.