Codeïne (codeïnefosfaat)

Codeïne zonder recept


Codeïne helpt bij matige tot hevige pijn. Daarnaast wordt dit geneesmiddel ook ingezet bij aanhoudende kriebelhoest. Codeïne is een pijn- en hoestprikkeldemper die valt onder de morfineachtige pijnstillers. Dit medicijn is uitsluitend op recept verkrijgbaar bij een apotheek, Codeïne zonder recept is dus niet mogelijk. Als u Codeïne bij apotheken bestelt die samenwerken met Dokteronline.com, is een recept van uw eigen huisarts niet noodzakelijk. Uw recept wordt in dat geval verzorgd door een samenwerkende arts. Dit gebeurt door middel van een online consult.

Online consult: voor receptplichtige medicijnen


Het online consult is speciaal ontwikkeld voor het online bestellen van een receptplichtig geneesmiddel. U gaat immers niet langs uw eigen huisarts, maar heeft toch een recept nodig om het medicijn te krijgen. Het online consult bestaat uit een vragenlijst die u op de website invult. Deze vragen hebben te maken met alle aspecten van uw gezondheid, zoals uw levensstijl, gewicht en medicijngebruik. Een samenwerkende arts die uw gegevens nakijkt, beslist of het bestelde medicijn veilig door u kan worden geslikt. Is dit inderdaad het geval, dan schrijft deze arts een online recept uit. Hierna kan de apotheek direct uw bestelling klaarmaken en verzenden.

Is een recept echt nodig?


Veel mensen vragen zich af of een verplicht recept niet een beetje overdreven is. Op veel websites is Codeïne receptvrij te krijgen en wordt er ook geen online recept uitgeschreven. Waarom moet er bij een bestelling bij een apotheek die met Dokteronline.com samenwerkt dan wel met een online recept worden gewerkt? We kunnen hier kort over zijn: Codeïne moet altijd door een arts vertrekt worden. Het is gevaarlijk om dit geneesmiddel op eigen houtje te gaan slikken. Morfineachtige pijnstillers zijn niet voor iedereen geschikt. Ze kunnen bijwerkingen veroorzaken en moeten bovendien in een zo laag mogelijke dosering ingenomen worden. Alleen een deskundige arts kan beslissen of u Codeïne kunt gebruiken. Het recept is er dus met een hele goede reden: het waarborgt uw gezondheid.

Pas op voor nep- Codeïne


Wilt u Codeïne zonder recept van uw eigen huisarts bestellen, dan heeft u de keuze uit heel veel internetapotheken en andere webwinkels. Dat wil echter niet zeggen dat u overal veilig kunt shoppen. Een medicijn als Codeïne wordt namelijk veelvuldig nagemaakt. Nepmedicijnen worden geproduceerd in clandestiene fabriekjes en worden daarna op internet verkocht. Deze valse pillen kunnen vervuild zijn of een gevaarlijk hoge dosering bevatten. Sommige neppillen bevatten zelfs een hele andere werkzame stof. U kunt hier ziek van worden! Veilig online medicijnen bestellen doet u bij een bedrijf dat een arts inschakelt voor het verstrekken van receptplichtige geneesmiddelen. Koop dus nooit Codeïne zonder recept of online consult.

Veilig Codeïne zonder recept van uw eigen huisarts bestellen


Het risico op valse medicijnen neemt af als u goed oplet bij wie u bestelt. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com koopt u veilig Codeïne zonder recept van uw eigen huisarts. De samenwerkende arts checkt eerst uw gezondheid, bepaalt de juiste dosering en schrijft het recept uit. Vervolgens krijgt u door de samenwerkende apotheek uw Codeïne toegestuurd. De apotheken waarmee wij samenwerken, krijgen hun medicijnen rechtstreeks aangeleverd van de officiële fabrieken. Nepmedicijnen zijn dus niet aan de orde. Wilt u meer weten over de bestelprocedure en het online consult? Lees dan de pagina over het Bestelproces.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.