Colgate Tandpasta

Colgate Tandpasta

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Colgate bestaat al sinds 1806. Het bedrijf ontwikkelde in 1873 de eerste ‘tandencrème’, die in potten werd verkocht. Inmiddels is Colgate uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste producenten van tandverzorgingsproducten. Meer info

Laagste prijs
€ 1,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat is Colgate Tandpasta?


Colgate bestaat al sinds 1806. Het bedrijf ontwikkelde in 1873 de eerste ‘tandencrème’, die in potten werd verkocht. Inmiddels is Colgate uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste producenten van tandverzorgingsproducten. Colgate Tandpasta reinigt het gebit optimaal en geeft een langdurig frisse adem. Het uitgebreide assortiment bevat tandpasta’s in diverse smaken.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Niet ieder gebit is hetzelfde. Daarom heeft Colgate verschillende tandpasta’s ontwikkelt die tegemoet komen aan diverse poetsbehoeften. Zo is er een tandpasta die de tanden witter maakt, een product dat de het glazuur remineraliseert en een tandpasta in gelvorm met een extra frisse smaak. Colgate heeft voor iedereen een geschikte tandpasta.

Hoe werkt Colgate Tandpasta?


Colgate Tandpasta staat bekend om zijn grondige reiniging en zijn verzorgende eigenschappen. De fluoride versterkt het tandglazuur en beschermt het gebit tegen de vorming van tandplak en gaatjes. De diverse tandpasta’s bevatten daarnaast unieke bestanddelen die bepaalde gebitsproblemen aanpakken of voorkomen.

Hoe gebruikt u Colgate Tandpasta?


Poets uw tanden tweemaal per dag met een Colgate Tandpasta naar keuze. U kunt onder andere kiezen uit de volgende varianten:


 • Caries Protection: met een vloeibare calciumformule die zwakke plekken in het tandglazuur remineraliseert.
 • Blue Fresh Gel: een frisse, blauwgekleurde gel met twee soorten fluoride. Favoriet bij kinderen vanwege de prettige smaak.
 • Triple Action: heeft een drievoudige werking die beschermt tegen gaatjes, een slechte adem voorkomt en tegelijkertijd de tanden witter maakt.
 • Total Original: non-stop bescherming tegen plak, gaatjes en tandvleesproblemen gedurende 12 uur.
 • Total Whitening: geeft 12 uur lang een complete bescherming tegen onder andere zuuraanvallen, tandsteen, tandplak en een slechte adem. Herstelt de natuurlijke witte kleur van de tanden.
 • Max White: bevat Micro Crystals die de natuurlijke witheid van de tanden herstellen.
 • Max Fresh ActiClean: deze tandpasta verandert tijdens het poetsen in een SmartFoam dat beter tussen de tanden en kiezen en onder de tandvleesrand komt. De mini-breath strips zorgen voor een ultrafrisse adem.
 • Max Fresh Cool: bevat Mondwater Bolletjes die zorgen voor een extreme frisheid.
 • Sensation white: met micro-reinigingskristallen die verkleuringen en vlekken op een milde manier verwijderen. Helpt de natuurlijke witte kleur van het gebit in twee weken te herstellen.Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Colgate Tandpasta niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. U vindt een overzicht van de ingrediënten op de verpakking.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Colgate Tandpasta

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven