Combinatie DNA-analyse

Combinatie DNA-analyse

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Wat hebben uw genen te maken met uw gezondheid? Alles! De Combinatie DNA-analyse geeft u een compleet inzicht in uw genetische gezondheidsprofiel. De kit bestaat uit twee DNA-testen: De Nutri-Gene DNA-analyse, waarbij uw DNA wordt gescreend op factoren die invloed hebben op voeding, sport en levensstijl. Meer info

Laagste prijs
€ 799,00
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Combi Nutri- & Personal-Gene DNA-analyse (Engelse analyse in PDF)

€ 799,00

Combi Nutri- & Personal-Gene DNA-analyse (Engelse analyse in boekvorm)

€ 828,95

Wat is een Combinatie DNA-analyse?


Wat hebben uw genen te maken met uw gezondheid? Alles! De Combinatie DNA-analyse geeft u een compleet inzicht in uw genetische gezondheidsprofiel. De kit bestaat uit twee DNA-testen:


  • De Nutri-Gene DNA-analyse, waarbij uw DNA wordt gescreend op factoren die invloed hebben op voeding, sport en levensstijl. Denk bijvoorbeeld aan stofwisselingsproblemen, spierstructuur, aangeboren pijngrens of genetisch bepaalde verslavingsgevoeligheid;
  • De Personal-Gene DNA-analyse, die onder meer uw erfelijke aanleg voor bepaalde aandoeningen en uw reactie op bepaalde medicatie detecteert.De Combinatie DNA-analyse checkt in totaal meer dan 200 genetische variaties in uw DNA. Op basis van die informatie kunt u uw gezondheid beter sturen en risicofactoren omzeilen. De testresultaten zijn zeer betrouwbaar en altijd gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. De uitslagen van de onderzoeken worden verwerkt in twee afzonderlijke boeken. Hierin vindt u ook adviezen en tips over lifestyle, sporten en voeding die helemaal zijn afgestemd op uw persoonlijke genetische gezondheidsprofiel. Wilt u de Combinatie DNA-analyse online kopen, dan kunt u doen via Dokteronline.com. De testen Nutri-Gene DNA-analyse en Personal-Gene DNA-analyse zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Waar wordt deze test voor gebruikt?


Kennis is macht. Dat geldt al helemaal op het gebied van gezondheid. Als u weet hoe u genetisch in elkaar zit, dan kunt u inspelen op die informatie. De Combinatie DNA-analyse geeft u de mogelijkheid om uw levensstijl helemaal af te stemmen op uw genetische opmaak. Dat zorgt ervoor dat u veel gerichter kunt zorgen voor uw lichaam. U kunt bijvoorbeeld een dieet gaan volgen dat beter bij uw stofwisseling past of sporten beoefenen waar uw lichaam juist behoefte aan heeft. Ook ontdekt u voor welke ziekte(s) u aanleg heeft. U kunt daar rekening mee houden, bijvoorbeeld door te letten op bepaalde symptomen of door risicofactoren te vermijden. Zo kunt u de kans op het ontstaan van die aandoening(en) verkleinen. De persoonlijke adviezen en richtlijnen op maat helpen u om uw levensstijl bij te stellen aan de hand van uw genetische profiel.

Hoe werkt de Combinatie DNA-analyse?


Via Dokteronline.com is de Combinatie DNA-analyse online beschikbaar. De analyse bestaat uit twee testen die werken op basis van een speekselonderzoek. U neemt twee speekselmonsters bij uzelf af en stuurt deze op naar het laboratorium. Er wordt uiteraard zeer discreet omgegaan met uw gegevens. De speekselmonsters worden na gebruik vernietigd.

Uitslag van de Combinatie DNA-analyse


De uitslagen van de twee DNA-testen worden opgetekend in twee prachtige boeken, compleet met adviezen op maat. U krijgt deze boeken thuisgestuurd, maar het is ook mogelijk om ze digitaal als pdf-bestand te ontvangen.

Let op: De testresultaten zijn alleen in het Engels beschikbaar.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Combinatie DNA-analyse

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven