Conceive Plus

Conceive Plus kopen bij de drogist


Een kinderwens en het gebruik van een glijmiddel gaan meestal niet goed samen: reguliere glijmiddelen bevatten stoffen die de vitaliteit van de spermacellen aantasten, waardoor een zwangerschap juist langer op zich laat wachten. Met Conceive Plus is dat probleem verleden tijd. Dit glijmiddel bevordert juist het bevruchtingsproces. Wilt u op een discrete manier Conceive Plus bestellen? Bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com is dit glijmiddel online en zonder recept verkrijgbaar. Zo hoeft niemand te weten wat u koopt.

Wanneer kun je Conceive Plus bestellen bij de drogist?


Conceive Plus is speciaal bedoeld voor vrouwen die graag zwanger willen worden. De calcium- en magnesiumionen die zijn toegevoegd aan het glijmiddel stimuleren een spoedige bevruchting. Bovendien heeft het glijmiddel een uitgekiende pH-waarde die de bewegelijkheid van de spermacellen verhoogt. U kunt Conceive Plus kopen bij de drogist als u last heeft van vaginale droogheid. Maar ook als u geen vaginale klachten heeft, kunt u het glijmiddel gebruiken. Het gebruik van dit product is zeer eenvoudig: breng een beetje glijmiddel uit de tube aan vlak voor de geslachtsgemeenschap. Er zijn ook speciale voorgevulde applicators verkrijgbaar. De inhoud van de applicator brengt u vlak voor een vrijpartij aan in de vagina.

Hoe werkt online kopen?


Conceive Plus glijmiddel is receptvrij verkrijgbaar bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. De samenwerkende drogisten hebben zowel het glijmiddel in een tube als de voorgevulde applicators beschikbaar. Het bestelproces is heel eenvoudig: u bestelt en betaalt het product via de website. Een van de samenwerkende drogisten stuurt vervolgens Conceive Plus direct naar u op. Uiteraard wordt het product in een neutrale verpakking verzonden. Zelfs de postbode zal niet kunnen zien wat er in het pakketje zit. Conceive Plus kopen bij de samenwerkende drogisten is een stuk discreter dan wanneer u het glijmiddel in uw winkelwagentje stopt bij een winkel om de hoek. U weet maar nooit wie u tegenkomt. En u hoeft niet bang te zijn voor scheve gezichten bij de kassa.

Veilig Conceive Plus bestellen bij de drogist


Online Conceive Plus kopen kan bij veel verschillende websites. Maar hoe weet u of de aanbieder te vertrouwen is? Er zijn tegenwoordig zoveel online drogisten dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben we een aantal tips voor u. Volg deze richtlijnen om te voorkomen dat u bestelt bij een onbetrouwbare website:


  • Ga af op de (onafhankelijke) reviews van andere klanten. Krijgt de website goede kritieken of zijn er veel klachten?
  • Koop uitsluitend bij een partij die een klantenservice heeft.


De drogisten die samenwerken met Dokteronline.com worden voortdurend gecontroleerd op kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat de producten die zij leveren rechtstreeks uit de officiële fabriek komen. Conceive Plus kopen via deze drogisten is dus absoluut veilig. Heeft u nog vragen over het bestelproces? Neem dan gerust even contact op met de Klantenservice.
Product
Prijs *
Product – Prijs *

* Prijs is inclusief BTW.