Condooms

Condooms

Condooms worden gebruikt om zwangerschap en geslachtsziekten (soa) te voorkomen. Een condoom is een latex hoesje, dat om de penis heen wordt geschoven. Het condoom moet strak om de penis heen zitten, om afschuiven te voorkomen. Voor mensen met een latex allergie zijn er ook speciale condooms zonder latex verkrijgbaar bij met Dokteronline.com samenwerkende apotheken en drogisterijen.

Doordat de man in het condoom klaarkomt, voorkomt het condoom de kans op zwangerschap. Hiernaast beschermt het condoom tegen seksueel overdraagbare aandoeningen, doordat er geen rechtstreeks contact tussen de geslachtsdelen is.

Wanneer u een condoom gebruikt, mag u geen vethoudende glijmiddelen gebruiken. Ook sommige crème, zalf en zetpillen kunnen het condoom aantasten. U bent dan minder goed beschermd. Mocht het condoom scheuren of afschuiven, kunt u het best contact opnemen met uw eigen huisarts.

Naast Durex condooms en het vrouwencondoom kunt u hieronder discreet verschillende glijmiddelen bestellen bij met Dokteronline.com samenwerkende apotheken en/of drogisterijen.

Toon meer