Curanol

Curanol

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Curanol tabletten worden gebruikt bij het verhelpen en voorkomen van aambeien en bij de verzorging van spataderen. De werkzame stof Menaquinone Q7 vitamine K 0,2 % zorgt ervoor dat de bloedvaten elastisch blijven waardoor de doorbloeding wordt bevordert. Meer info

Laagste prijs
€ 6,45
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat zijn Curanol tabletten?


Curanol tabletten worden gebruikt bij het verhelpen en voorkomen van aambeien en bij de verzorging van spataderen. De werkzame stof Menaquinone Q7 vitamine K 0,2 % zorgt ervoor dat de bloedvaten elastisch blijven waardoor de doorbloeding wordt bevordert. De tabletten bestaan geheel uit een natuurlijke samenstelling. Curanol tabletten zijn receptvrij te verkrijgen.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Curanol tabletten worden gebruikt voor het behoud van soepele aderen van binnenuit. De tabletten zijn geschikt voor aambeien rond de anus maar ook voor cosmetische verzorging van spataderen. Veel mensen hebben last van aambeien en dat is niks om je voor te schamen. Aambeien kunnen ontstaan door bijvoorbeeld te hard persen bij de ontlasting of tijdens de zwangerschap of een bevalling. Juist tijdens een zwangerschap is het van belang om de bloedvaten soepel te houden doordat er meer druk op komt te staan. Aambeien veroorzaken jeuk en pijn in en rond de anus en geven soms wat helderrood bloed af bij de ontlasting. De aambeien kunnen zowel achter de sluitspier (inwendig) als buiten de sluitspier (uitwendig) voorkomen.
Curanol is verkrijgbaar bij een Dokteronline.com samenwerkende apotheek als tablet of als zalf. Curanol zalf houdt de bloedvaten elastisch van buitenaf en Curanol tabletten zijn van binnenuit gunstig voor soepele en elastische aderen.

Hoe gebruikt u Curanol tabletten?


De Curanol tabletten worden geleverd door een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek in een doordrukstrip. Hierin bewaart u de tabletten. Neem ’s ochtends voor het ontbijt en ’s avonds voor het slapen één tablet in met water. Deze dosering niet overschrijven.

Dosering


Tweemaal daags één tablet innemen. Deze dosering niet overschrijven.


  • ’s Morgens voor het ontbijt één tablet innemen.
  • ’s Avonds voor het slapen gaan één tablet innemen.Bijwerkingen


Het gebruik van Curanol tabletten heeft voor zover bekend geen bijwerkingen. Lees altijd de bijsluiter voor eventuele andere waarschuwingen.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Gebruik Curanol tabletten niet als u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen (zie verpakking of bijsluiter).

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Gebruik Curanol tabletten tijdens de eerste zes maanden van de zwangerschap alleen in overleg met een arts. Tijdens het geven van borstvoeding kunnen de tabletten zonder problemen worden gebruikt. Curanol tabletten kunt u tijdens de laatste fase van de zwangerschap zonder problemen gebruiken. De tabletten beïnvloeden de rijvaardigheid niet en kunnen geen kwaad in combinatie met alcohol.
 
 

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Curanol

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven