Daro Hoofdpijnpoeders

Daro Hoofdpijnpoeders

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Daro hoofdpijnpoeders is een pijnstiller dat wordt gebruikt bij hoofdpijnbestrijding en koorts. De bijzondere eigenschap van Daro hoofdpijnpoeders is dat het hoofdpijn snel bestrijdt. De werkzame stoffen zijn propyfenazon, paracetamol en coffeïne. Meer info

Laagste prijs
€ 3,95
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Daro hoofdpijnpoeders?


Daro hoofdpijnpoeders is een pijnstiller dat wordt gebruikt bij hoofdpijnbestrijding en koorts. De bijzondere eigenschap van Daro hoofdpijnpoeders is dat het hoofdpijn snel bestrijdt. De werkzame stoffen zijn propyfenazon, paracetamol en coffeïne. Deze stoffen stillen pijn en verlagen koorts. Propyfenazon werkt ook licht ontstekingsremmend. Coffeïne zou het pijnstillende effect versterken en werkt opwekkend. Het in water opgeloste poeder zorgt voor een extra snelle werking. De pijn neemt binnen een half uur na inname af. Deze werking houdt 3 tot 6 uur aan en brengt geen schade toe aan de maag. Dit middel is zonder recept verkrijgbaar.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Daro hoofdpijnpoeders wordt gebruikt bij verschillende soorten pijn zoals hoofdpijn, migraine, griep, verkoudheid, keelpijn, bijholteontsteking, middenoorontsteking, spierpijn, gewrichtspijn en menstruatiepijn. Pijn bestaat in verschillende vormen. Pijn kan komen door een beschadiging in het lichaam of als iets niet goed gaat. De zenuwen in het beschadigde lichaamsdeel geven een seintje naar de hersenen en u voelt pijn. Soms heeft pijn geen duidelijke oorzaak en weten we niet waar de pijn vandaan komt. In de meeste gevallen is een medicijn met paracetamol de veiligste manier om pijn te bestrijden.

Hoe gebruikt u Daro hoofdpijnpoeders?


U kunt de poeder oplossen in een glas leidingwater, omroeren en direct opdrinken. Doe nogmaals water in het glas om ook de resten in te nemen. Dit medicijn werkt het snelst als u het op een lege maag inneemt. U kunt het echter ook met voedsel innemen. Het duurt dan langer voordat het medicijn werkt. Houd tussen twee opeenvolgende doses een tussenpoos van ten minste vier uur of meer aan.

Dosering


Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar kunnen 1 sachet nemen, maximaal 6 per etmaal. Wanneer de hoofdpijn weer opkomt, kan de toediening herhaald worden.

Bijwerkingen


Mogelijke bijwerkingen kunnen maag- en darmklachten, allergische reacties of voornamelijk huiduitslag zijn. Lees de bijsluiter voor meer informatie omtrent de bijwerkingen van dit middel.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Bent u ouder dan 70 jaar, heeft u eerder een maag- of darmzweer gehad, of gebruikt u anti-bloedstollingsmedicijnen? Dan heeft u een maagbeschermer nodig. Vraag een arts of apotheker hiernaar. Mocht U allergisch zijn voor een van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten, dan kunt u dit middel niet gebruiken. Daarnaast kunnen mensen die overgevoelig zijn voor pyrazolinon derivaten of afwijkingen hebben in het bloedbeeld dit middel niet innemen.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Propyfenazon in dit medicijn kan schadelijk zijn tijdens de zwangerschap. Gebruik het alleen in overleg met een arts, maar niet na de zevende maand van de zwangerschap. Draaierigheid of duizelingen komen een enkele keer voor bij dit medicijn. Neem geen deel aan het verkeer als u hier last van heeft. Alcohol irriteert de maag, net als dit medicijn. U kunt daardoor eerder last krijgen van uw maag. Probeer het drinken van alcohol eerst met mate. U kunt dan zelf inschatten of u hier veel last van krijgt.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Daro Hoofdpijnpoeders

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven