DHEA

DHEA

DHEA (dehydroepiandrosterone) is een natuurlijk hormoon dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Het wordt grotendeels geproduceerd in de bijnieren. Vervolgens wordt het omgezet in testosteron en oestrogenen. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Product informatie

Wat is DHEA?


DHEA (dehydroepiandrosterone) is een natuurlijk hormoon dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Het wordt grotendeels geproduceerd in de bijnieren. Vervolgens wordt het omgezet in testosteron en oestrogenen. De productie van DHEA stijgt in de pubertijd en jeugd, maar neemt daarna naarmate het ouder worden af. DHEA supplement werkt positief op het ouderdomsproces.

Effecten DHEA


DHEA vertraagt het ouderdomsproces. Het zorgt voor een betere slaapkwaliteit en meer energie. Andere effecten van DHEA zijn verbetering van immuunsysteem en hersenfunctie, risicoverlaging op kanker, aderverkalking en diabetes en verbetering van de conditie. Bovendien verlaagt het het stressniveau.

Volg nauwkeurig de instructies van een arts bij gebruik van DHEA en lees de bijsluiter goed door. In de DHEA bijsluiter vindt u meer informatie over het gebruik en mogelijke bijwerkingen.

Let op:
Dit medicijn is niet meer leverbaar via de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken. Er zijn alternatieve middelen.

Reviews (1)
5 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Wondermiddel!

(5/5)
Rotterdam,

Fantastisch middel!!! Ik was voorzichtig met hormonen en een tijd terug had ik DHEA gebruikt en na positieve resultaten had ik een tijd gestopt , maar omdat ik kreeg steeds meer klachten begon ik met DHEA die had ik op mijn oude voorraad en in maar paar dagen al mijn klachten zijn weer verdwenen :gewrichtenpijn , depressiviteit, overhangsklachten en is ook goed voor mijn diabetes ! DHEA s.a. in de beschrijvingen woord vermeld heb ik zelf geen negatieve ervaringen en heb ik erder ook gemerkt dat die positieve efecten ook op gewictht afname heeft , reduceert goed vetten ! A.U.B. DHEA is absolut een wondermiddel die moet blijven bestaan!

Product review - DHEA

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven