Diclofenac

Diclofenac zonder recept, mag dat?


Last van gewrichtspijn, hoofdpijn, menstruatiepijn of andere pijnklachten? Bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Diclofenac zonder recept van uw huisarts bestellen. Gewoon vanuit uw luie stoel, zodat u niet meer de deur uit hoeft. En dat is wel zo prettig als u zich niet lekker voelt. Er is altijd een recept nodig, omdat het een receptplichtig medicijn is. Via het arts consult schrijft de samenwerkende arts een online recept uit, na goedkeuring van de aanvraag. Hier leest u hoe u Diclofenac via een online arts consult kunt bestellen bij de samenwerkende apotheek.

Is Diclofenac receptvrij of niet?


Eerst even een misverstand ophelderen. Het is zo dat bepaalde vormen van Diclofenac receptvrij verkrijgbaar zijn. Het gaat daarbij om hele lichte doseringen, zoals Voltaren emulgel of Voltaren K tabletten van 12,5 mg of 25 mg. Voor deze zelfzorgmedicijnen heeft u geen recept nodig. Wilt u Diclofenac in zwaardere dosering slikken, dan geldt er wel een receptplicht. Alleen een arts mag dit geneesmiddel aan u voorschrijven.

Hoe bestelt u Diclofenac online bij de apotheek?


Om Diclofenac zonder recept van uw huisarts te bestellen bij de apotheek, kunt u terecht bij de doktersdienst Dokteronline.com. De bestelprocedure is heel gemakkelijk:

  • Ga naar de bestelpagina en kies de gewenste variant;
  • Log in op uw account. Bestelt u voor het eerst? Maak dan een account aan;
  • Vul het medisch vragenformulier in. Hierin beantwoordt u vragen over uw gezondheid (artsconsult);
  • Controleer uw bestelling en betaal uw medicijnen online.


Het formulier wordt daarna doorgestuurd naar een van de samenwerkende artsen. Deze controleert uw status en beslist of u Diclofenac mag gebruiken. Gaat deze arts akkoord met uw bestelling, dan stuurt hij of zij een online recept naar een van de samenwerkende apotheken. Uw bestelling wordt direct klaargemaakt en verzonden. Wilt u meer weten over het online bestelproces, lees dan even de pagina Hoe het werkt.

Diclofenac bij pijn


Diclofenac behoort tot de niet-steroïde ontstekingsremmende pijnstillers (NSAID’s). Het vermindert niet alleen de pijn en koorts, maar zorgt er ook voor dat symptomen van een ontsteking verminderen. Diclofenac helpt daarom goed bij pijn die gepaard gaat met ontstekingsreacties, zoals reumatische pijn bij artritis of artrose. Diclofenac werkt echter ook goed bij andere pijnklachten, zoals pijn bij griep, pijn door een blessure, migraine of menstruatiepijn. Heeft u last van deze of andere pijnklachten, dan kunt u Diclofenac zonder recept van uw huisarts bestellen bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com.

Koop nooit Diclofenac zonder recept


Diclofenac receptvrij kopen is niet mogelijk. Veilig Diclofenac kopen kan alleen als de website een artsconsult aanbiedt. Biedt de website deze service niet aan, koop er dan niets: zulke ondernemers handelen vaak met illegale geneesmiddelen. Deze worden gemaakt in onhygiënische fabriekjes in derdewereldlanden. Grote kans dat deze pillen vervuild of verkeerd gedoseerd zijn. Neem geen risico en koop alleen Diclofenac bij een betrouwbare website die samenwerkt met onafhankelijke artsen en apotheken.

Veilig Diclofenac receptvrij kopen bij de apotheek met online recept


Wilt u veilig Diclofenac online aanschaffen, dan is de doktersdienst Dokteronline.com een goede keuze. Niet alleen vanwege het artsconsult, maar ook vanwege de goede informatievoorziening. Zo kunt u de bijsluiter van Diclofenac op de bestelpagina downloaden. Verder geeft Dokteronline.com u uitgebreide informatie over diverse gezondheidsthema’s, lifestyle en medicijnen. Ook de praktische zaken zijn goed geregeld. Online afrekenen verloopt via een veilige omgeving met verschillende betaalmogelijkheden. Uw gegevens worden bovendien nooit doorgegeven aan andere partijen. Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice helpt u graag!
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

 

Gerelateerde artikelen