Diflucan

2. Toepassing van het geneesmiddel


Diflucan® 50 wordt u door uw arts voorgeschreven voor de behandeling van een schimmelinfectie. Schimmelinfecties kunnen op vele plaatsen in het lichaam voorkomen. Hoe snel een schimmelinfectie reageert op de behandeling hangt af van de plaats waar de schimmel zich bevindt en van uw algemene gezondheidstoestand.
Uw arts kan u hierover uitleg geven.

Diflucan® 50 kan worden voorgeschreven voor de behandeling van een schimmelinfectie van de mond-keelholte (spruw). Meestal zullen de verschijnselen binnen enkele dagen verdwijnen (let op: wel altijd de voorgeschreven kuur afmaken). In sommige gevallen kan de infectie hardnekkiger blijken. Indien na het voltooien van de voorgeschreven kuur de verschijnselen niet verdwenen zijn, moet u uw arts raadplegen.

Diflucan® kan in bepaalde gevallen ook worden voorgeschreven ter voorkoming van schimmelinfecties.

Let op: bovenstaande informatie is slechts beknopt en onvolledig. De informatie is afkomstig van openbare bronnen, dokters, apotheken en/of bijsluiters en bevat nimmer een (eigen) mening, opinie of advies van Dokteronline.com. Voor gedetailleerde informatie over eventueel genoemde producten en bijwerkingen verwijzen wij u naar de desbetreffende bijsluiter.

Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.