Ditropan

Ditropan zonder recept, is dat mogelijk?


Ditropan zonder recept bestellen is niet mogelijk. Er is altijd een recept nodig, omdat het een receptplichtig middel is. Wilt u Ditropan zonder recept van uw huisarts kopen, dan kunt u terecht bij de apotheken waarmee Dokteronline.com samenwerkt. Hier komen artsen, apothekers en klanten met elkaar in contact, zodat medicijnen snel en veilig online besteld kunnen worden. U hoeft dus niet eerst langs de huisarts. Ditropan helpt bij urine-incontinentie als gevolg van een overactieve blaas. Ditropan online bestellen bij de apotheek doet u als volgt:


  • Bestel Ditropan bij de apotheek via de productpagina. Omdat Ditropan receptplichtig is, wordt er een online arts consult gestart. U wordt gevraagd een medische vragenlijst in te vullen;

  • Vul de vragenlijst zo zorgvuldig mogelijk in. Het formulier wordt automatisch doorgestuurd naar een van de aangesloten artsen;

  • Gaat de samenwerkende arts akkoord met uw aanvraag? Dan schrijft hij of zij een online recept uit, waarna een van de samenwerkende apotheken uw medicijnen verpakt en opstuurt.


Is Ditropan receptvrij verkrijgbaar?


Ditropan is een krachtig geneesmiddel dat zorgvuldig moet worden toegepast. Dit geneesmiddel is daarom niet receptvrij verkrijgbaar. Veel mensen vinden dat jammer: zij schamen zich voor hun urine-incontinentie en willen liever niet naar het spreekuur van de huisarts. In dat geval is doktersdienst Dokteronline.com een uitkomst: bij de samenwerkende apotheken is Ditropan zonder recept van uw eigen huisarts te bestellen. De medicijnen worden overigens in een neutrale verpakking verzonden. Zo komt niemand te weten welke geneesmiddelen u gebruikt.

Voor wie is Ditropan geschikt?


De werkzame stof van Ditropan (oxybutynine) vermindert de spierspanning in de blaas. Hierdoor heeft u minder snel aandrang om te plassen en kan de blaas ook meer urine verzamelen. Ditropan mag gebruikt worden door kinderen, volwassenen en ouderen. Heeft u dit medicijn eerder gebruikt, dan kunt u Ditropan zonder recept van uw huisarts bijbestellen bij de samenwerkende apotheek. Gebruikt u dit geneesmiddel voor de eerste keer, lees dan voor het bestellen eerst de bijsluiter. Hierin staat belangrijke informatie over de werking van Ditropan, de wijze van gebruik en de mogelijke bijwerkingen. De bijsluiter van Ditropan kunt u downloaden op de productpagina.

Waar moet u op letten?


Het geneesmiddel Ditropan is niet voor iedereen geschikt. Ditropan mag bijvoorbeeld alleen in overleg met een arts worden gebruikt bij zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Mensen die lijden aan (onder andere) de oogziekte glaucoom, bepaalde darmproblemen of een prostaatvergroting worden afgeraden om Ditropan te gebruiken. Daarnaast kan Ditropan een wisselwerking hebben met andere geneesmiddelen. Als u Ditropan receptvrij bestelt bij de apotheek, is het belangrijk dat u het gezondheidsformulier goed invult. Vermeld daarbij ook welke andere medicijnen u eventueel gebruikt. Een van de artsen kan dan goed beoordelen of u in aanmerking komt voor een behandeling met Ditropan.

Veilig Ditropan receptvrij bestellen, met online recept


Veel mensen vragen zich af of het wel veilig is om Ditropan zonder recept van de huisarts te bestellen. Bij Dokteronline.com staat veiligheid voorop. Daarom werken we samen met de beste artsen en apotheken die uw gezondheid goed in kaart brengen. Is er ook maar een spoortje van twijfel over de behandeling met het door u bestelde medicijn, dan zullen de samenwerkende artsen geen recept uitschrijven. Ook over nepmedicijnen hoeft u zich geen zorgen te maken: de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com, krijgen hun medicijnen rechtstreeks uit de officiële fabriek aangeleverd. Meer informatie over onze werkwijze leest u op de pagina Hoe het werkt.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.