Domperidon

Domperidon kopen bij apotheek


Domperidon is een receptplichtig geneesmiddel en daarom heeft u altijd een recept nodig. Via de samenwerkende apotheken van Dokteronline.com kunt u het middel online bestellen. Dit gaat via een online arts consult en online recept. U vult een medische vragenlijst in die door een samenwerkende arts wordt gecontroleerd. Na goedkeuring wordt het online recept naar de apotheek verstuurd. Vervolgens wordt uw bestelling bij u thuisbezorgd. Wel zo handig.

U kunt dus gemakkelijk Domperidon kopen vanuit uw luie stoel. Heeft u hulp nodig bij het bestelproces? Dan staat de Klantenservice voor u klaar. U krijgt dit geneesmiddel binnen enkele werkdagen thuisgestuurd.

Hoe werkt Domperidon?


Misselijkheid kan vele oorzaken hebben. Domperidon vermindert het misselijke gevoel snel, zodat u weer verder kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden. De werkzame stof in dit geneesmiddel, het gelijknamige domperidon, versnelt het transport van voedsel van de maag naar de darmen. Hierdoor raakt de maag sneller leeg, wat een goede invloed heeft op de misselijkheid. Domperidon voorkomt ook dat het braakcentrum in de hersenen wordt geprikkeld. De braakreflex wordt op die manier onderbroken en het overgeven stopt.

Wanneer Domperidon kopen?


U kunt Domperidon bestellen bij de apotheek als u last heeft van misselijkheid als gevolg van:

  • Een storing in het maagdarmkanaal; Nervositeit, bijvoorbeeld bij een rijexamen of optreden;
  • Migraine;
  • Reisziekte (wagenziekte, zeeziekte, luchtziekte);
  • Medicijngebruik (bijvoorbeeld misselijkheid na een narcose of chemokuur).


Domperidon vermindert de klachten binnen een uur. De werking houdt ongeveer 6 tot 8 uur aan. Eventuele bijwerkingen, zoals een droge mond of darmkrampen, verdwijnen doorgaans vanzelf. Meer informatie over de mogelijke bijwerkingen vindt u in de bijsluiter.

Domperidon informatie


Wilt u Domperidon kopen, dan is het verstandig om eerst meer informatie over dit medicijn te lezen. Op de site van Dokteronline.com bent u daarvoor aan het juiste adres. U kunt op de site de officiële Domperidon bijsluiter downloaden. Ook hebben we een producttekst met de belangrijkste kenmerken van dit medicijn. Wilt u weten wat andere klanten vonden van Domperidon? Lees dan de reviews op de productpagina. Hier kunt u overigens zelf ook uw ervaringen met dit medicijn melden.

Snel van de misselijkheid af


Heeft u last van misselijkheid, of wilt u voor de zekerheid iets in huis hebben voor het geval dat u er last van krijgt, dan kunt u Domperidon kopen via de samenwerkende apotheken van Dokteronline.com. Een tablet Domperidon bevat 10 mg werkzame stof. Dit geneesmiddel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Misselijkheid blijft onder controle als u drie- tot viermaal daags 1 tot 2 tabletten inneemt. De maximale dagdosering bedraagt 8 tabletten (viermaal daags 2 tabletten). Geef dit medicijn niet aan kinderen die lichter zijn dan 35 kilo. Een arts kan voor jonge kinderen een ander medicijn tegen misselijkheid aanbevelen.

Domperidon bestellen? Dit kan makkelijk en discreet via de samenwerkende apotheken van Dokteronline.com.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.