Domperidon

Domperidon zonder recept van eigen huisarts, kan dat?Is Domperidon zonder recept veilig?


De term ‘zonder recept’ wil niet zeggen dat u via de samenwerkende apotheken Domperidon receptvrij overhandigd krijgt. Dat zou niet mogen, want Domperidon is een receptplichtig medicijn. Via de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u het Domperidon kopen via een online arts consult. Dat gaat via een medisch vragenformulier. Hierop vult u alle essentiële gegevens in over uw gezondheid, zoals uw leeftijd, gewicht, lengte, levensstijl en gezondheidgeschiedenis. Een samenwerkende arts bekijkt uw gegevens en besluit of u Domperidon zonder gevaar voor uw gezondheid kunt gebruiken. Is dit inderdaad het geval, dan schrijft een arts een online recept uit en worden uw medicijnen opgestuurd. Twijfelt de arts, dan zal hij contact met u opnemen om te overleggen. Uw gezondheid staat altijd op de eerste plaats.

Waar wordt Domperidon voor gebruikt?


Soms kan het gebeuren dat u misselijk wordt. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals een storing in het maagdarmkanaal, nervositeit of wagenziekte. Domperidon helpt bij misselijkheid en braken. Dit medicijn vermindert de prikkeling van het braakcentrum in de hersenen. Daarnaast stimuleert het de passage van de maaginhoud naar de darmen. De maag raakt zo sneller leeg, waardoor het misselijke gevoel afneemt. Is uw eigen huisarts met vakantie of heeft u geen tijd om naar het spreekuur te gaan, dan kunt u bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek Domperidon zonder recept van uw huisarts kopen.

Hoe koopt u Domperidon zonder recept van uw eigen huisarts?


Het online kopen van Domperidon bij een samenwerkende apotheek werkt eenvoudig:

  • U bestelt het medicijn in de gewenste hoeveelheid.
  • U vult de medische verklaring in. Vul het vragenformulier zo zorgvuldig en compleet mogelijk in. Dit helpt een samenwerkende arts bij het in kaart brengen van uw gezondheid.
  • De arts bekijkt uw gegevens en besluit of u het medicijn mag gebruiken.
  • De arts stuurt bij goedkeuring een online recept naar de samenwerkende apotheek.
  • Uw medicijnen worden discreet ingepakt en verzonden.


Bijsluiters en reviews


Bij een gewone apotheek krijgt u een medicijn mee waarbij een bijsluiter zit. U leest deze dus pas als u thuis bent. Bij Dokteronline.com kunt u alle gegevens over de medicijnen al vast online bekijken, zelfs voordat u iets bestelt. De officiële bijsluiters van de geneesmiddelen staan online, net als een beknopte producttekst. Verder kunt u reviews van andere klanten lezen en eventueel ook zelf uw gebruikerservaringen plaatsen.

Domperidon receptvrij kopen? Alleen met online recept.


Wilt u bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek Domperidon zonder recept van uw eigen huisarts bestellen? Dat gaat het snelste via de productpagina. Als u nu Domperidon bestelt, heeft u dit medicijn binnen enkele werkdagen in huis. Heeft u hulp nodig bij het bestellen, of heeft u vragen over uw bestelling, neem dan gerust even contact op met onze Klantenservice.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

 

Gerelateerde artikelen