Doxycycline

Doxycycline bij bacteriële infecties bestellen bij een apotheek


Waarom Doxycycline kopen?


Doxycycline is een antibioticum dat werkt tegen diverse soorten bacteriële infecties. De werkzame stof doxycycline behoort tot de zogenaamde tetracycline antibiotica, geneesmiddelen die vele soorten bacteriën doden. Vanwege deze breedspectrumwerking kan Doxycycline worden ingezet bij klachten die het gevolg zijn van bacteriële infecties op diverse plaatsen in het lichaam. Apotheken die samenwerken met Dokteronline.com hebben de Doxycycline antibioticakuur standaard in het assortiment.

Doxycycline, sterk en veelzijdig


Doxycycline wordt als doeltreffende antibioticakuur voorgeschreven bij verschillende soorten infecties, waaronder:

 • Ernstige vormen van acne en andere huidinfecties;
 • Blaasontsteking en urineweginfecties;
 • luchtweginfecties zoals longontsteking, bronchitis, bijholteontsteking;
 • Gonorroe en andere geslachtsziekten.


Doxycycline bestellen bij een samenwerkende apotheek betekent een snelle verlichting van de klachten. De bacterieremmende werking van het medicijn houdt 24 uur aan. Na een paar dagen voelt u zich al een stuk beter.

Hoe werkt Doxycycline?


Doxycycline wordt oraal ingenomen in de vorm van capsules of tabletten. De werkzame stof komt via de bloedbaan bij de ontsteking. Het medicijn zorgt ervoor dat de bacteriën geen eiwit meer kunnen aanmaken en zich daardoor niet langer kunnen vermenigvuldigen. Het lichaam krijgt op deze manier de kans om te genezen. Symptomen van een bacteriële infectie kunnen onder andere zijn:

 • pijn
 • koorts
 • gevoel van ziek zijn, algehele malaise
 • andere klachten zoals hoesten, benauwdheid, pijn bij het plassen, et cetera (afhankelijk van de plaats waar de ontsteking zich bevindt).


Doxycycline kopen bij samenwerkende apotheken kan ervoor zorgen dat deze symptomen snel verminderen, na het starten van de kuur.

Het gebruik van Doxycycline


Een behandeling met de antibioticakuur Doxycycline moet altijd helemaal worden afgemaakt. Te vroeg stoppen met de kuur kan ervoor zorgen dat de bacteriële ontsteking terugkeert. Wilt u Doxycycline bestellen bij een samenwerkende apotheek? Dan is het verstandig om voor gebruik goed de bijsluiter te lezen. Volg ook altijd het gebruiksadvies van een arts op. Zo krijgt het medicijn optimaal de kans om zijn werk te doen.
Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Doxycycline:

 • Tijdens het gebruik van Doxycycline kan de huid overgevoelig worden voor zonlicht. Houd hier rekening mee en vermijd fel zonlicht en uv-straling van een zonnebank;
 • Doxycycline mag niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 8 jaar;
 • Eventuele maagdarmklachten kunnen worden voorkomen door Doxycycline tijdens of na de maaltijd in te nemen.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Doxycycline kopen bij samenwerkende apotheken


Heeft u last van klachten die het gevolg zijn van een bacteriële infectie? Dan kunt u Doxycycline kopen bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Doxycycline bestellen gaat eenvoudiger dan u denkt. Uiteraard verwerken de samenwerkende apotheken uw bestelling zeer zorgvuldig. Uw medicijnen worden snel en discreet geleverd nadat een samenwerkende arts uw aanvraag beoordeeld heeft.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.