Durex Play glijmiddel

Durex Play glijmiddel

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Durex heeft een ruim assortiment aan glijmiddelen in de Play-serie: Durex Play Warming, Durex Play Tingle, Durex Play Sensations en Durex Play Massage. De glijmiddelen zijn zijdezacht en gericht op het verhogen van uw plezier. Meer info

Laagste prijs
€ 7,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Durex glijmiddelen


Durex heeft een ruim assortiment aan glijmiddelen in de Play-serie: Durex Play Warming, Durex Play Tingle, Durex Play Sensations en Durex Play Massage. De glijmiddelen zijn zijdezacht en gericht op het verhogen van uw plezier. De glijmiddelen zitten in een pompverpakking, zijn gebaseerd op silicone en zijn geurloos en niet vet.

Durex Play Warming


Durex Play Warming is een verwarmend glijmiddel. Als het aan wordt gebracht op de huid zal u een prettige, warme sensatie ervaren. Hierdoor wordt uw gevoel nog intenser. Het glijmiddel is oplosbaar in water en veilig te gebruiken met condooms.

Durex Play Tingle


Durex Play Tingle is een glijmiddel dat zorgt voor een tintelende stimulatie. Dit intense glijmiddel kan gebruikt worden over het gehele lichaam. Echter is Durex Play Tingle niet geschikt voor anaal gebruik. Vermijd contact met fijne, poreuze, geverfde en gelakte oppervlakten.

Durex Play Sensations


Durex Play Sensations is een assortimentsbox met 10 verschillende plezierverhogende glijmiddelen. Dit product geeft u de mogelijkheid om te experimenteren met aanraking, smaak en sensaties.

De assortimentsbox van Durex Play Sensations bestaat uit:
2x Warming glijmiddel sachets - voor een warme sensatie
2x Tingle glijmiddel sachets - voor een tintelende stimulatie
2x Verzachtende glijmiddel sachets - bevat Aloë Vera
4x Smaak glijmiddel sachets - Kersen en Pina Colada

Durex Play Massage


Durex Play Massage is een sensuele massage gel en glijmiddel in één product. De gel is uitermate geschikt voor het voorspel en de erogene/intieme zones. Durex Play Massage vlekt niet en voelt niet plakkerig aan. Daarbij is de gel goed te gebruiken met condooms en bevat het vitamine E.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Durex Play glijmiddel

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven