EllaOne

Morning-afterpil nodig? ellaOne bestellen bij een samenwerkende apotheek!


Wanneer ellaOne kopen?


Ongepland zwanger worden, natuurlijk weet iedereen hoe je dat moet voorkomen. Er zijn dan ook genoeg vormen van anticonceptie op de markt. Maar wat als u per ongeluk de pil vergeten bent? Of als het condoom scheurt tijdens een vrijpartij? EllaOne kan uitkomst bieden in geval van onbeschermde seks. Het voorkomt dat een ongelukje uitdraait op een ongewenste zwangerschap. En dat is een hele geruststelling.

EllaOne, als anticonceptie faalt


Bij correct gebruik zijn de anticonceptiepil, het condoom, pessarium of andere voorbehoedsmiddelen goed betrouwbaar. Er zijn echter situaties waardoor de werking van deze producten behoorlijk terug kan lopen, waaronder:

  • Het niet regelmatig slikken van de pil, het vergeten van de pil of als de werkzame stof van de pil niet door het lichaam wordt opgenomen door overgeven of diarree;
  • Verkeerd gebruik van een condoom, waardoor deze scheurt tijdens de geslachtsgemeenschap;
  • Verkeerd gebruik van het pessarium, zoals het te vroeg verwijderen van het pessarium of het te vroeg aanbrengen van zaaddodende pasta.


EllaOne is een morning-afterpil, of noodanticonceptie. Het is bedoeld om een zwangerschap te voorkomen in noodsituaties waarbij er sprake is geweest van onbedoeld onbeschermd seksueel contact. EllaOne bestellen bij een apotheek die samenwerkt met Dokteronline.com voorkomt alsnog dat een eicel bevrucht wordt.

Hoe werkt ellaOne?


De werkzame stof in ellaOne is ulipristal, een vrouwelijk progestageenhormoon. Dit middel zorgt ervoor dat de eisprong wordt uitgesteld, zodat de kans op een bevruchting sterk wordt verminderd. EllaOne werkt het beste als het zo snel mogelijk (liefst binnen 24 uur) wordt ingenomen na onbeschermde geslachtsgemeenschap. EllaOne kopen is een uitkomst, maar het medicijn is niet bedoeld als standaard anticonceptie: de werking ervan is minder betrouwbaar dan gangbare anticonceptiemiddelen.

Het gebruik van ellaOne


EllaOne is een tablet die in zijn geheel moet worden doorgeslikt met wat vloeistof. Dit medicijn moet zo snel mogelijk nadat u onbeschermde geslachtsgemeenschap heeft gehad worden ingenomen. Doe dit liefst binnen 24 uur, maar uiterlijk na 120 uur (5 dagen). Wilt u ellaOne kopen? Lees dan voor gebruik goed de bijsluiter en volg de richtlijnen van een samenwerkende arts. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over ellaOne:

  • De betrouwbaarheid van ellaOne is het hoogst als u deze pil slikt binnen 24 uur nadat u onbeschermde geslachtsgemeenschap heeft gehad;
  • U kunt na het gebruik van ellaOne soms last krijgen van duizeligheid, vermoeidheid of hoofdpijn. Meestal verdwijnen deze klachten na twee dagen;
  • Als u moet overgeven of last krijgt van diarree binnen drie uur na het slikken van ellaOne, is de kans groot dat uw lichaam de werkzame stof niet heeft kunnen opnemen. Er moet dan een nieuw recept worden aangevraagd.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

EllaOne kopen bij een samenwerkende apotheek


Per ongeluk onveilig vrijen is vervelend en gênant. Bij een samenwerkende apotheek kunt u ellaOne bestellen zonder dat iedereen het te weten komt. Uw bestelling en betaling worden snel en discreet online door de apotheek afgehandeld. Wilt u niet ongepland zwanger worden na een ongelukje? Dan is het verstandig om ellaOne in huis te hebben, voor het geval dat. Bestel ellaOne direct online of via de telefonische bestelservice bij een samenwerkende apotheek.
Product
Prijs *
Product – Prijs *

* Prijs is inclusief BTW.