Emla Creme (tube)

Emla Creme (tube)

Emla crème is een behandeling voor mensen die last hebben van te snel klaarkomen. De zalf verdooft plaatselijk de huid, waardoor premature ejaculatie voorkomen wordt. De zalf bevat twee werkzame ingrediënten: lidocaïne (25mg/g) en prilocaïne (25mg/g). Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *
Bijsluiter(s)

Wat is Emla crème?


Emla crème is een behandeling voor mensen die last hebben van te snel klaarkomen. De zalf verdooft plaatselijk de huid, waardoor premature ejaculatie voorkomen wordt. De zalf bevat twee werkzame ingrediënten: lidocaïne (25mg/g) en prilocaïne (25mg/g). Deze stoffen zorgen ervoor dat de zenuwen in de huid minder prikkels doorgeven. Hierdoor wordt de huid minder gevoelig.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Mannen kunnen Emla crème gebruiken om een voortijdige zaadlozing (premature ejaculatie) te voorkomen. De zalf maakt de huid van de penis en eikel minder gevoelig voor prikkels, zodat het langer duurt voordat er een zaadlozing optreedt. Te snel klaarkomen wordt hiermee voorkomen. Emla crème heeft geen invloed op de kwaliteit van het orgasme. Dit product wordt daarnaast vaak toegepast door artsen en verpleegkundigen, bijvoorbeeld om de huid te verdoven bij een injectie of het hechten van wonden. De zalf kan ook worden gebruikt als verdoving bij het aanbrengen van tatoeages.

Hoe gebruikt u Emla crème?


Emla crème heeft even tijd nodig om in te werken. Als dit product op de huid wordt aangebracht, treedt de verdovende werking binnen een half uur tot een uur op. Op de slijmvliezen, bijvoorbeeld op de eikel, werkt de zalf veel sneller: binnen 5 tot 10 minuten. Gebruikt u de zalf om voortijdige zaadlozing te voorkomen, breng het product dan vlak voor de geslachtsgemeenschap dun aan op de eikel en de huid van de penis. Emla crème mag niet worden gebruikt op een beschadigde huid.

Dosering


Voor het verdoven van de huid bij kleine medische ingrepen volgt u de dosering die vermeld staat in de bijsluiter. Gebruikt u dit product om een voortijdige zaadlozing te voorkomen, begin dan met een uiterst kleine hoeveelheid zalf, bijvoorbeeld ter grootte van een erwt. Heeft deze dosering te weinig effect, dan kunt u de volgende keer iets meer zalf gebruiken. Werkt de zalf te sterk, dan kunt u de dosering naar beneden bijstellen. Overleg dit met een arts.

Bijwerkingen


Emla crème wordt over het algemeen goed verdragen. Een enkele keer kunnen er bijwerkingen ontstaan, zoals:


  • Roodheid, bleekheid of zwelling van de huid op de plaats waar het product is aangebracht;
  • Brandend gevoel, jeuk, tintelingen of gevoel van warmte op de plaats waar het product is aangebracht.Raadpleeg de bijsluiter voor meer informatie over de eventuele bijwerkingen.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Emla crème is niet voor iedereen een geschikt product. Gebruik deze zalf niet als u overgevoelig bent voor lidocaïne, prilocaïne of een van de gebruikte hulpstoffen. Overleg met een arts over het gebruik van de zalf als u lijdt aan een zeldzame bloedafwijking. Dit product kan een wisselwerking hebben met ander medicijnen. De arts weet om welke geneesmiddelen het gaat. Vermeld daarom bij uw aanvraag altijd welke medicijnen u gebruikt. In de bijsluiter vindt u meer informatie over de contra-indicaties, wisselwerkingen en overige waarschuwingen.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Gebruik Emla crème uitsluitend in overleg met een arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid en het gebruik van alcohol bij gebruik van dit geneesmiddel.

Reviews (7)
4.5 / 5 gebaseerd op 7 reviews

Werkt goed

(5/5)
Zaandam,

Dit werkt echt heel erg goed voor het uitstellen van je zaadlozing. Even een beetje spelen met de dosering, maar je hoeft er niet al teveel op te smeren. Ik doe het meestal kwartiertje vantevoren en hou het dan gemakkelijk een halfuur of zelfs langer vol. Dit is voor mij echt een perfect middel, ben er erg blij mee.

Prima produkt! Aanrader!

(4/5)
Utrecht,

Uitstekend hulpmiddel om zaadlozing tijdens vrijen daadwerkelijk enige tijd uit te stellen (afhankelijk van juiste dosering). Ons seksleven beleeft dankzij dit middel een boost.

Goed prodcut voor uitstellen

(5/5)
Nederland,

Kan kort maar krachtig zijn, het werkt voor het uitstellen van je ejaculatie. Het verdooft en je hebt zelf in de hand hoeveel je het wil laten verdoven. TOP product. Moet zeggen dat het erg duur was, maar een grote frustratie is wel deels verminderd! Overigens doe je lang met een tube.

Werkt goed voor tattoos

(4/5)
Haarlem,

Dit werkt ook goed voor lokale verdoving van gevoelige plekken voor tattoos.. Zo is de zit langer uit te houden en hoef je minder sessies terug te komen.. De verdoving duurt wel maar een half uur tot een uur en daarna komt het gevoel terug..

GOED PRODUCT

(5/5)
maaseik,

TOP PRODUCT ZEKER KOPEN

Had ik eerder willen ondekken!

(4/5)
Eindhoven,

Fantastisch! Dit had ik echt veel eerder willen ontdekken. Werkt echt tegen vroegtijdige zaadlozing. Nu voortaan een behoorlijk stuk langer en meer ontspannen genieten. Voor mij een grote meerwaarde deze Emla Creme!!!

Dit werkt tenminste echt

(5/5)
Ridderkerk,

Ik wilde even zeggen dat ik echt waar alles al zo'n beetje geprobeerd heb om het vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan, maar niets hielp. Totdat ik een keer Emla Creme bestelde. Dit product werkt tenminste echt en heeft een heel groot deel van mijn probleem verholpen! Je moet het wel iedere keer blijven gebruiken, maar goed... dat is niet anders. Het werkt in ieder geval.

Product review - Emla Creme (tube)

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven