Emla Creme (tube)

Emla crème bestellen zonder recept van uw eigen huisarts


Verdovende zalf nodig? Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com koopt u Emla crème zonder recept van uw eigen huisarts!


Emla crème is receptplichtig: u heeft een recept nodig om dit medicijn te krijgen. Dat betekent echter niet dat u naar uw eigen huisarts moet. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Emla crème bestellen met een online recept. Wij brengen u desgewenst in contact met een samenwerkende arts. Deze kan na goedkeuring van de aanvraag een recept uitschrijven.. Op die manier kunt u receptplichtige medicijnen kopen zonder tussenkomst van uw eigen huisarts. Dat scheelt niet alleen tijd, maar is ook gemakkelijk, veilig en discreet.

Wat is Emla crème?


Emla crème bevat lidocaïne en prilocaïne: stoffen die de huid tijdelijk gevoelloos maken. Dit product wordt al jarenlang toegepast om de huid en slijmvliezen te verdoven. Dit product wordt onder andere toegepast bij:

  • Het verdoven van de huid voorafgaand aan kleine ingrepen (injectie, hechten van een wond, verwijderen van wratten, etcetera);
  • Pijn en jeuk door eczeem of andere huidaandoening;
  • Premature ejaculatie (vroegtijdig klaarkomen): Emla crème maakt de huid van de penis en de eikel minder gevoelig waardoor er minder snel een orgasme plaatsvindt.


Bij samenwerkende apotheken kunt u Emla crème zonder recept van uw eigen huisarts bestellen.

Online recepten van artsen die samenwerken met Dokteronline.com


Soms heeft u er gewoon niet aan gedacht om de eigen huisarts te bellen, of heeft u helemaal geen tijd om naar uw apotheek te gaan. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Emla crème bestellen zonder uw eigen huisarts of uw eigen apotheek te bezoeken. Samenwerkende artsen schrijven namelijk online recepten uit. Dat gaat als volgt:

  • U kiest het medicijn dat u bij de apotheek wilt bestellen;
  • U maakt een account aan of logt in op uw bestaande account;
  • Wij brengen u in contact met een samenwerkende arts voor een online consult. U vult tijdens het online consult een medische vragenlijst in.Na het online consult en controle van de door u ingevulde medische vragenlijst schrijft een arts een recept voor u uit. De Emla crème wordt vervolgens verzonden door de samenwerkende apotheek. U heeft de bestelde medicatie binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.

Huidverdovende medicatie bij samenwerkende apotheken


Huidverdovende medicatie is onmisbaar bij kleine medische ingrepen, wonden of pijn in de huid door andere oorzaken. Daarnaast wordt deze medicatie toegepast om vroegtijdig klaarkomen te bestrijden. Er zijn diverse huidverdovende producten:

  • Lidocaïnezalf: dit product bevat lidocaïne, een geneesmiddel dat de pijnprikkels van huid blokkeert zodat pijnsignalen niet in de hersenen aankomen;
  • Ultraproct: een zalf met de werkzame stof cinchocaïne, die de huid tijdelijk verdooft. Dit product wordt ook bij aambeien toegepast;
  • Anugesic: bevat het huid verdovende pramocaïne en hydrocortison, een ontstekingsremmend medicijn. Dit product kan worden gebruikt als de huid ontstoken is.


Bovenstaande en andere lokaal verdovende crèmes zijn receptplichtig. Dokteronlilne.com brengt u desgewenst in contact met artsen die met Dokteronline.com samenewerken. Deze schrijft na goedkeuring een recept uit na een online consult.

Emla crème bestellen bij de samenwerkende apotheek


Wilt u een huidverdovende crème bestellen, maar heeft u geen zin of tijd om naar uw eigen huisarts te gaan? Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com bestelt u online Emla crème en andere soorten verdovende zalf zonder recept van uw eigen huisarts.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.