Zelf-injectie therapie

Zelf-injectietherapie is een behandelmethode voor mannen die lijden aan een erectiestoornis. Hierbij wordt het medicijn in de penis gespoten door middel van een injectie. Het verbetert de doorbloeding in de penis doordat de bloedvaten verwijden en de spieren in de zwellichamen verslappen. Er stroomt meer bloed in het zwellichaam, waardoor er een goede erectie ontstaat voor geslachtsgemeenschap. Als zelf-injectietherapie bij impotentie zijn er verschillende opties.

Caverject

Caverject is een zelf-injectie therapie die helpt bij erectieproblemen. De werkzame stoffen spuit u in de penis door middel van een injectie. De stoffen worden snel opgenomen door het lichaam. Het voordeel van Caverject is dat na inspuiting direct een erectie ontstaat. U krijgt weer zelfvertrouwen om te genieten van geslachtsgemeenschap en dit brengt uw seksleven tot een hoger niveau.

Meer info

Muse

Muse staat voor Medicinaal Urethraal Systeem voor de Erectie. Het is een effectieve behandelingsmethode bij impotentie. De zelf-injectietherapie verbetert de doorbloeding in de penis, waardoor een goede erectie tot stand komt en behouden blijft voor seksuele activiteiten. Door middel van een inbrengbuisje wordt het middel in de penis gespoten. Binnen 5 tot 10 minuten is de erectie stijf en kunt u genieten van seks.

Meer info