Mechanische hulpmiddelen

Mechanische hulpmiddelen kunnen een oplossing bieden voor mannen met erectieproblemen. Een penispomp (vacuümpomp) en penisring zijn voorbeelden van mechanische hulpmiddelen die zorgen voor een verbeterde erectie. Deze middelen worden vaak gebruikt als erectiepillen niet het gewenste effect geven of als deze niet geslikt mogen worden. De voordelen van een penispomp en penisring zijn dat ze direct resultaat geven en geen bijwerkingen veroorzaken. Met deze hulpmiddelen kunt u weer normaal geslachtsgemeenschap beleven, ongeacht de oorzaak van het erectieprobleem.

Active Erection System

Active Erection System is een penispomp (vacuümpomp) voor mannen met een erectiestoornis. Op een kunstmatige manier wordt een erectie opgewekt en vervolgens kunt u zonder problemen van seksuele gemeenschap genieten. De penispomp is eenvoudig in gebruik. Door middel van een cilinder ontstaat er vacuüm, waardoor bloed de penis instroomt en er een erectie ontstaat.

Meer info

Manual Erection System

Manual Erection System is een effectief hulpmiddel voor het opwekken van een erectie bij impotentie. Door middel van onderdruk wordt er bloed in de penis gezogen, waardoor een goede erectie ontstaat voor geslachtsgemeenschap. Een penispomp is een goed alternatief voor mannen die geen erectiepillen mogen slikken. Het geeft uw seksleven een boost en het geeft u zelfvertrouwen.

Meer info